Sayfa 354/1003 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    77 vekil verilmedi yanlış bilgi diyorsun peki Chp kontenjanından kaç kişi verildi siz söyleyiniz?

O zaman millet ittifakı kazanamazsa
    4 adet cumhurbaşkanlığı kontenjanı da verilmemiş oluyor siyasal islamcılara
    bu mantıkla bakılırsa...
    Bu bir kazan kazan yöntemidir dediğim gibi en fazla otuz kişi bu yönyemle meclise girecek. Ama siz fazla sayılara takıyorsunuz kimin seçildiğinden öte millet ittifakından kim seçilirse seçilsin 2400 maddelik mutabakat metnini gerçekleştirmek zorunda. Bu metni kimse okumadı ama önemli olan bu programdır. Ha olurda program uygulanmazsa bir sonraki seçim kaybederler.

2.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Bu bir kazan kazan yöntemidir dediğim gibi en fazla otuz kişi bu yönyemle meclise girecek. Ama siz fazla sayılara takıyorsunuz kimin seçildiğinden öte millet ittifakından kim seçilirse seçilsin 2400 maddelik mutabakat metnini gerçekleştirmek zorunda. Bu metni kimse okumadı ama önemli olan bu programdır. Ha olurda program uygulanmazsa bir sonraki seçim kaybederler.
    Bakış açısında çok tehlikeler sezinliyorum.
    Meclis aritmetiğinde iktidar ve ana muhalefet birbirine denk vekil çıkarırsa.
    sahibinin ıslığını duyan ya da önüne bir kemik gelenler eski yuvalarına döner.
    Sizin bu optimist bakış açısına pek güvenemiyorum.

şartlar bu yöne evrilirse meclis kilitlenir ve erken genel seçine gidilir.
    O zaman Akp bu ülkeyi istediği şekle çok rahat sokar.

Siyasal İslamcılara bu kadar güvenene ben güvenemem.

Ayrıca anayasadan Türklüğü çıkaracağız diyen bir adamdan rahatsız olmamakta beni rahatsız ediyor.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

3.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    77 vekil verilmedi yanlış bilgi diyorsun peki Chp kontenjanından kaç kişi verildi siz söyleyiniz?

O zaman millet ittifakı kazanamazsa
    4 adet cumhurbaşkanlığı kontenjanı da verilmemiş oluyor siyasal islamcılara
    bu mantıkla bakılırsa...
    600de 77. Chp 600 vekil çıkarırsa o diğer partilerin de 77 vekili olur. O kadar çıkaramaz ama bir ilde kaç milletvekili çıkıyorsa o kadar aday gösteriyorlar mutlaka, tüm partiler aynı şekilde tüm milletvekili sayısı kadar aday gösterir. Seçilebilecek yerden aday gösterilenler 77 kişiden daha az elbette.
    Akp de dsp ve hudapara 6 milletvekilliği seçilecek yerden verdi, bu iki parti de kendi başına vekil çıkaramaz, akpye katkıları 6 vekilden fazla olur mu onu da bilmiyorum ama bu hesapları eminim çalışıyorlardır, iki tarafın da çıkarı olmasa girişmezler.
    Mesela benzer şekilde CHP Sarıgülü de erzincanda birinci sırada aday gösterdi, tepki gösteren çok oldu ne işi var diye. Ama chp erzincanda hiç vekil çıkaramıyor, adama git uğraş becerebilirsen al vekilliği dediler böylece akpye gidecek bir vekillik mustafa Sarıgüle gidecek, temsil ettiği siyasi hareketin ülke çapındaki 150-200 bin seçmeni de chpye oy verecek, kazan kazan durumu. Yani bunun gibi ince hesaplar var.

4. Pazartesi için tahminlerinizi alalım
    https://onlinepoll.me/poll/vote/cumh...nis-tahmininiz

5.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    600de 77. Chp 600 vekil çıkarırsa o diğer partilerin de 77 vekili olur. O kadar çıkaramaz ama bir ilde kaç milletvekili çıkıyorsa o kadar aday gösteriyorlar mutlaka, tüm partiler aynı şekilde tüm milletvekili sayısı kadar aday gösterir. Seçilebilecek yerden aday gösterilenler 77 kişiden daha az elbette.
    Akp de dsp ve hudapara 6 milletvekilliği seçilecek yerden verdi, bu iki parti de kendi başına vekil çıkaramaz, akpye katkıları 6 vekilden fazla olur mu onu da bilmiyorum ama bu hesapları eminim çalışıyorlardır, iki tarafın da çıkarı olmasa girişmezler.
    Mesela benzer şekilde CHP Sarıgülü de erzincanda birinci sırada aday gösterdi, tepki gösteren çok oldu ne işi var diye. Ama chp erzincanda hiç vekil çıkaramıyor, adama git uğraş becerebilirsen al vekilliği dediler böylece akpye gidecek bir vekillik mustafa Sarıgüle gidecek, temsil ettiği siyasi hareketin ülke çapındaki 150-200 bin seçmeni de chpye oy verecek, kazan kazan durumu. Yani bunun gibi ince hesaplar var.
    o kadar da hassas değerlendirme yaptıklarını sanmıyorum.
    Ankara 1 inci bölge geçen seçimde 5 vekil çıkarmış.
    Sen git Sadullah Ergin i buradan ilk sıraya koy.

Madem 0.5 potansiyeli olan partinin oyunu kazanmak istiyorsun koy bu adamı 6.ncı veya 7.ci sıraya katkısı neyse göstersin.
    Sen gidip Chp nin kalesi olan bir yere hançer saplamışsın.

30 vekil kazanacak diyorsunuz da bence daha da fazla olacak bu sayı.
    Çünkü listedeki yerleri çoğunun iyi yerlerde.

%2 oy alamayacak 4 partinin 30 vekil ve 4 Cumhurbaşkanı yardımcısı hak mıdır?

Muharrem İnce tek başına hepsinden fazla oy toplar.
    Sinan Oğan hak eza öyle.

kovacaktı bu 4 ünü
    alacaktı bu ikisini.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6. İnce’nin toplam yurt içinde 100 oyu vardı adaylıktan önce diyelim

Bu 100 kişinin

50 Bay Kemal’e verir
    25 Rte
    10 Oğan
    10 yine Muharrem’e basar
    5 protesto edip adaylara oy basmaz

Benim düşüncem dağılım bu şekilde olur

Arzu Sabancı , gelini Nazlı Sabancı , Pınar Sabancı sürekli instagram storylerinde Millet İttifakına destek mesajı veriyo.

Son 2 yılda Sabancı grubu heteredoks politikalarla servetini katlamasına rağmen böyle bariz destek vermeleri beni çok memnun etti helal olsun Sabancılara...

8. Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Seçim yasakları devrede bu nedenle siyaset konusu yerine farklı şeyler konuşsak.
    Twitter da çok eğlenceli videolar var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 354/1003 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •