Sayfa 893/1009 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903943993 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 7,137 - 7,144 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Viop -9.56%
    Dün gece dediğim gibi kulağımızın dibi dahil her yerimize dokunacaklar.

Ekonomi toparlamaz 90 lı yıllara geri döndük...Genç arkadaşlar Bu süreçe alışacak

Duhul
    Aug 2020
    İkamet
    İSTANBUL-- BEYKOZLUYUZ
    Gönderi
    844
     Alıntı Originally Posted by Dedektifjjdj Yazıyı Oku
    seçim sonunda chp oylarını artırdı deyecek . ince oyları böldü deyecek. dsp bizi sattı deyecek. deva ve saadet adayları sebebiyle adaylar çalışmadı deyecek. seçim sonuçlarını tanımıyoruz deyecek. peki bunu ne zaman deyecek 17 mayısta...
    Yarım puanla kurtardı bu açıklamayı yapmaktan...

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Dün gece dediğim gibi kulağımızın dibi dahil her yerimize dokunacaklar.

Ekonomi toparlamaz 90 lı yıllara geri döndük...Genç arkadaşlar Bu süreçe alışacak
    Artık gençler sizin için

Tek maaş( asgari ücret) , tek elbise, tek çeşit yemek, nasıl iri ve diri olursunuz onu bilmem.

Borsaya ve ülkeye güvenen bize dokunacak lar, ama nereleriyle bakalım.

Kemal 2.tur oylamadan sonra artık" Ben Kemal Gidiyorum " demelidir.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

4. Samimi söylüyorum kk savunan varsa beni engellesin.ben engelleyeceğim çünkü.benim, en başta çocuğumun geleceği ile oynadı.bu seçimin tek suçlusu kk dır.

Uzun bir mesaj atacağım.anlayan anlar o mesajı.

Halen takım tutar gibi parti, adam tutmayın.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Artık gençler sizin için

Tek maaş( asgari ücret) , tek elbise, tek çeşit yemek, nasıl iri ve diri olursunuz onu bilmem.

Borsaya ve ülkeye güvenen bize dokunacak lar, ama nereleriyle bakalım.

Kemal 2.tur oylamadan sonra artık" Ben Kemal Gidiyorum " demelidir.
    2.turda kaybederse 1 dak O koltukta oturmaması lazım....

Kap : Saat 09:55:17 itibarıyla endekse bağlı devre kesici tetiklenmiş ve Pay Piyasasındaki tüm işlem sıralarında, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasındaki (VİOP) Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası (BAP) Pay Senedi Repo Pazarında işlemler geçici olarak durdurulmuştur.

Pay Piyasasında sürekli işlem yöntemi uygulanan paylar, gayrimenkul yatırım fonları, girişim sermayesi yatırım fonları, gayrimenkul sertifikaları ve emtia sertifikalarında saat 10:20:00'de tek fiyat emir toplama, 10:25:00 (*)'de eşleştirme yapılacak ve 10:30:00'dan itibaren işlemlere kaldığı yerden sürekli işlem ile devam edilecektir. Pay Piyasasında tek fiyat işlem yöntemi uygulanan paylarda saat 10:20:00'de tek fiyat emir toplama yapılacak ve 10:30:00'dan itibaren seans kaldığı yerden devam edecektir. Varant, sertifika, BYF ve yeni pay alma hakkı kuponu sıralarında işlemler 10:30:00'dan itibaren kaldığı yerden sürekli işlem ile devam edecektir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Daha durun siz bu arada.meclise giren deva saadet vs ile hdp yi bir şekilde kandırırsa akp , anayasa değişikliği bile yapabiliyor.dedeciler de kına yaksın.

Direk kulağımızın dibi ile başladılar a.q...

Sayfa 893/1009 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903943993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •