Sayfa 933/1009 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 7,457 - 7,464 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Zaten öyle çok gitmeyecek veya inadına Reise verecek olanlar var. Ben ilk seçimde oy için yurtdışından gelen biliyorum adam kaç kere yapacak bunu.
    Millet vekili seçimleri netleştiğinden
    Deva, gelecek, sadet, dyp, yeşil sol partili seçmenlerin bir kısmı zaten gitmeyecektir muhtemelen sandığa.
    Herkes koltuğunu kaptı neticede.

2.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Şu an başkan olmak istemediğine eminim ama ispatlayamam.
    İstemiyorsa o vakit dediğinizi yaparsa olamaz zaten hocam)) Çok net yazıyorum bunu memuru ağzına almaz ise şu kalan 13 günde seçilemez zaten bir daha.

3.  Alıntı Originally Posted by Valfranc Yazıyı Oku
    Millet vekili seçimleri netleştiğinden
    Deva, gelecek, sadet, dyp, yeşil sol partili seçmenlerin bir kısmı zaten gitmeyecektir muhtemelen sandığa.
    Herkes koltuğunu kaptı neticede.
    Aynen çok şükür bütün bu arkadaşlarımızın işi görüldü. Kinayeli söylemiyorum bu arkadaşlara iyi ki yardımcı olduk hiç üzülmüyorum herbokologlara konu oldu ve İnce'nin siyasi kariyeri belki bitmez böylece.

4. Yerel seçimler içinde çok heveslenmeyin kayyum diye bir mekanizma var

5.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    sevgili tospik chp seçmeninin artık bu arkadaşa tahammül etmez etmemeli
    ben ve benim gibi düşünen bir çok partili seçmenin bu arkadaşa vercek kredisi bitmiştir
    çok meraklıysa gitsin kendi fikir ve felsefesinde bir parti kurup oyalansın
    yeterki bulundugu makamı terketsin
    KK'da bu troller varken hiçbir yere gitmez. Şu tabloyu bile savunanlar var

Hadi öyle ya da böyle seçimi aldı.Reis bu ekonomiyle nasıl devam edecek cidden aklım almıyor.Tamamen sanal bir sisteme geçeceğiz gibi.Misal bankada doların var,bakıyorsun hesabına on bin,yüz bin,beş yüz bin herneyse doların var diye yazıyor.Çekeyim desen haircut))))))))))))Altın hesapları keza öyle.Sistem nasıl işleyecek.Reis aslında biraz kenara çekilse sistem kendini toplasa akp için de en iyi çözüm olacaktı.Bu iş başka bir yöne gidiyor.Lübnan var,venezuela var,arjantin var önümüzde çok tatsız örnekler var.

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    KK'da bu troller varken hiçbir yere gitmez. Şu tabloyu bile savunanlar var
    Aynen kanka ölümüne KK beğenmeyen başka partiye sen hangi partiyi takip ediyorsun. Bende onu bileyim.

Sayfa 933/1009 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •