Sayfa 25/345 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
Arama sonucu : 2753 madde; 193 - 200 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Bi dönem tüm binalara mantolama yapıldığını görmüştük şimdi tüm evlerin çatısına güneş enerji panellerinin döşendiğini göreceksiniz hatta çatıları sundurma çatılara çevirecekler yetmiyecek yakın gelecekte cephe duvarlarına sonra yetmiyor yollara felan filan işte ha birde çifliklere tarım hayvancılıkla ugraşanlara fabrikalara gibi gibi gibi ekstra teşviklerde var galiiba
    bu yıl başında inşaat alanı 5000 metre kare olan binalar enerji ihtiyacının %5 ini yenilenebilir enerji kaynaklarından elde etme zorunluluğu gelmişti...2025 yılında ise inşaat alanı 2500 metre kareye inecek buna mukabil enerjisinin %10 unu yenilenebilir enerjiden elde etme zorunluluğu gelecek..bunun anlamı bir çok binanın çatısına artık gesler kurulacak..zaten daha şimdiden yapılacak toki evlerine bu gesler kurulmaya başlanıyor...

bazı gelişmiş ülkelerde yol kenarlarına da GES ler kurulmaya başlanmış..europowerin sunjunior ürünü de evlere yöneliktir...bir ev veya iş yeri kendi elektrik ihtiyacını GES lerden karşılayabilecek bu ürünle...

sektör çok canlı...piyasa çok büyük..bu sektördeki her şirket hızlı büyüyecektir..tabi çeşitli teknolojiler ile ön plana çıkacak şirketlerin büyümesi daha agresif olacak...cw enerji lityum batarya ve enerji depolama işinde ve ilk defa kendisinin üreteceği EVA ürünleri ile farklılık oluşturacaktır...

eurpowerde de sunjunior ürünü var..bu ürünün potansiyeli de çok yüksektir..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. telegram sayfasında paylaşılan bir bilgiye göre şirketin bir açıklamasında şu ifade var :bu güne kadar türkiyede üretilmediği için ithal etmek zorunda olduğumuz ve güneş panellerinin üretiminde önemli bir hammadde olan EVA nın üretimine de başlanarak ithal girdi maliyetlerimizi önemli ölçüde azaltacağız..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. 3 aylık bilançosu 22 mayıs pazartesi akşamı geliyor

4. şirketin başka bir açıklaması :

EVA VE LİTYUM ÜRETEN İLK FİRMA OLACAĞIZ :

hücre üretimini hedefliyoruz..hedeflerimiz arasında hücre üretimi de var .bu sanıyorum bizim sektörümüzde faaliyet gösteren birçok firmanın da hedefleri arasındadır. bir taahüt vermek istemiyorum ama biz AR-GE ortamında şu anda kendi yerli hücremizi ürettik ve deneme çalışmalarını yaptık. ama çalışmalar devam ediyor..

5. EVA nedir ?? bunu çok merak ettim arkadaşlar bir araştırayım dedim...

Etilen Vinil Asetat ( EVA )

Etilen vinil asetat, yumuşaklığı ve esnekliğinden dolayı “kauçuk†gibi görünen malzemelerin üretimi için kullanılan bir elastomerdir. Etilen vinil asetat (eva), 93 – 98 C erime sıcaklığına sahiptir. Esnek yapısı ve darbelere dayanıklı özelliği ile geniş bir kullanım alanına sahiptir.

Etilen vinil asetat’ın hem ısı hem de soğuk geçirmeme özelliği vardır. Ayrıca doğaya dost özelliği ile geri dönüşümü yapılabilmektedir. Endüstride çok yaygın bir şekilde kullanılan Etilen vinil asetat’ın ne gibi özellikler sergileyeceğini, içeriğinde bulunan vinil asetat oranı belirlemektedir. Vinil asetat oranı arttıkça Etilen vinil asetat’ın sertliği azalmaktadır. Sertlik azaldığı için meydana gelen esnek yapı, sert olan polimerlerin toklaştırılması işleminden çok sık kullanılmaktadır. Yüzey kalitesi yüksek olan Etilen vinil asetat, şeffaf ve renksiz bir görünüşe sahiptir.

Etilen Vinil Asetat Hangi Alanlarda Kullanılır?

Ayakkabı sanayi

Terlik sanayi

Promosyon sanayi

Otomotiv yan sanayi firmaları

Cam taşımacılığı

Savunma sanayi

Çanta imalat

Ambalaj sanayi

İzolasyon firmaları

Spor malzemeleri firmaları

Oyuncak imalat sanayi

6. 3 yıl içinde Türkiye tükettiği elektriğin %70 ini kendi kaynaklarıyla üretecek zaten yeni devreye giren hes yatırımlarıyla %40 45 leri bulur ges ve res yatırımları %100 ü aşar buda %30 35 seviyesine gelir toplamda temkinli yaklaşımla %70 leri bulur diye düşünüyorum
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

7.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    3 yıl içinde Türkiye tükettiği elektriğin %70 ini kendi kaynaklarıyla üretecek zaten yeni devreye giren hes yatırımlarıyla %40 45 leri bulur ges ve res yatırımları %100 ü aşar buda %30 35 seviyesine gelir toplamda temkinli yaklaşımla %70 leri bulur diye düşünüyorum
    türkiye kendi enerjisini de kendisi üretirse artık cari açığı da olmaz...o zaman da türkiye tam anlamı ile düzlüğe çıkar...fosil enerji ithalatı türkiyenin belini büküyor...yenilenebilir enerji doğru karar...

Sayfa 25/345 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •