Sayfa 445/1003 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545945 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 3,553 - 3,560 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Biraz uzak kaldığımdan, oranlardan pek haberim yoktu, bayağı yükselmiş. Her şeyi de kafaya takmama kararı aldım zaten, forumda birisi demişti en iyi yatırım rahat uyumanızı sağlayan yatırım demişti... 40 yaşıma , kalp krizi geçirerek girdim, o yüzden seçimmiş falan artık umursayamıyorum.
    cüce buğday ve mamülatlarını yeme !
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    istanbul etiler' de sarı konaklar sitesinde , dört yanı karşı komşu manzaralı tubleks evler 65 milyon kertik'ten sarı sitede öpücüden, satılık. margarinleyen margarinleye...

iki küçük kol düğmesi
    bütün bir aşk hikayesi
    belki mutluluk burada

seneler sürer her günüm
    yalnız gitmekten yorgunum
    shell rotella yirmi elli
    hayyy laayyy laaa la la layyy
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    bir gün olur devran döner
    vade gelir yollar biter
    zengin fakir buradan geçer
    kara toprak ver imar rantımı

deli gönül coştu çağlar
    rantıma dayanmaz, dereler
    ağaçlar ormanlar
    kara toprak ver rantımı

kimi alır kimi satar
    hepsi de yan yana yatar !

4. https://twitter.com/odatv/status/166...jVyDeLD1bqGYBA

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    beşyüzyedi
    @e507
    ·
    26d
    Kısa özet:

Bugün $1 milyon KKM yapıyorsunuz. Banka hesaba hemen $100 bin yatırıyor. 3 ay sonra da $1 milyonu geri veriyor. (Kur %8,5'tan fazla artarsa)

$1 milyon 3 ayda $1,1 milyon oluyor. Faizdir primdir nasıl hesaplarsanız hesaplayın...

Yahu bu hesaba göre bir yılda 1 milyona 400 bin dolar faiz VAAD EDİLİYORMUŞ.

İflas etmeyecek hiçbir sağlıklı şirket-banka bunu veremiyeceğine göre ya çok kısa vadede (çok yüksek faiz ile dolardaki artışın yerine düşüş beklenmesi gibi) bir takım düzenlemeler bekleniyor ya da bu bankalar çok zor durumdalar denilebilir mi?
    Walla yaşımız geçmişi hatırlayacak kadar eskidi a.q O tefeci faizlerin verildiği yılın ertesi senesi o bankaların çoğu topu dikmişti...Tarih tekerrür mü ediyor ..

Hiç unutmam elimde 25K dolar YKB ye girdim %7 dedi herkes 10-12 veriyor deyince hemen yanımızda EGEBANK a git 12 rahat alırsın demişti...

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Walla yaşımız geçmişi hatırlayacak kadar eskidi a.q O tefeci faizlerin verildiği yılın ertesi senesi o bankaların çoğu topu dikmişti...Tarih tekerrür mü ediyor ..

Hiç unutmam elimde 25K dolar YKB ye girdim %7 dedi herkes 10-12 veriyor deyince hemen yanımızda EGEBANK a git 12 rahat alırsın demişti...
    250 dolara bile faiz veriyordu sanırım

https://m.youtube.com/watch?v=Iqjx8J...VrbGFtIA%3D%3D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Sonunda ben de kredi kartına bulaştım, herhalde ülkede bir ben kalmıştım çekmeyen:
    100 bin 12 taksit nakit avans, 1.36 faiz, toplam ödeme herşey dahil 12 ayda 111 bin lira.
    Akşam da 70 bin (üst sınır) ihtiyaç kredisi çektim 24 taksit 1.94 faizle. Başka birşey cekemiyorum artık limitler doldu. Bereketli olsun güle güle harcayayım ☺️

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

O dönem bir sürü banka battı , doğrudur. Lakin , hiç bir kişinin parasına bir şey olmadı. Tmsf devir aldı bankayı , milletin parası vadesinde ödendi. Tabi ki , vergiler ile halka ödettirildi.
    Bu dönem böyle bir şey olur mu , olursa mudilere ödenir mi , hiç bir fikrim yok.

Sayfa 445/1003 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545945 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •