Sn. Müzikal siz yazık millete deyince ferhan şensoyun eski bir parodisi geldi aklıma
SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok severim Ferhan abiyiAllah rahmet eylesin, müthiş zeki bir insandı.
Millet derken elbette kendimi de katıyorum işin içine. Ama yaş icabı, bana ne olursa olsun pek de mühim değil kafasında olduğum için, gençler için üzülüyorum daha çok. Gerçekten onlardan daha çok üzülüyorum, çünkü zamanında yaşadığım zorluklardan dolayı empati yapabiliyorum. Maalesef ki, eğer bu şekilde devam ederse, ilerleyen yıllarda benim yaşadıklarımın kat be kat fazlasını yaşayacaklar. Ve sanıyorum ki bunun çok farkında değiller. Fark ettiklerinde inşallah iş işten geçmemiş olur.
Sevgiler, saygılar.
Bizler iyi - kötü gördük yaşadık , bizden sonra ki nesil için çok daha çetin yaşam koşulları hakim olacağı belli oldu. Ne yapacaklar çok çalışıp gelir elde ederek tasarruf etmeliler , çalışıp tasarrufları ile bir ev almak bir ömür feda edilecek olsa bile mümkün görünmüyor.
Üzülmemek elde değil.
Şirketimiz bugün +%3 prim ile 580 tl üzerinden kapattı. Froto ve toaso da.negatif seyir hakim oldu. Acaba düşük faizli tarım desteği devam edecek , otomobil faizleri yükselecek diye olabilir mi? Froto ticari ağırlıklı yüksek ihraacat oranına sahip , toaso da ihrac ediyor froto kadar yüksek olmasa da seçim sonrası kim gelirse gelsin en öncelikli konu ekonomi politikaları olacak.
Syg.SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herhalde mayıs satışları iyi gidiyordur. Üzerine psikolojik sermaye artırımı etkisi de var sanırım. Son haftalarda fonların da ilgisi var. Fiyat da ucuz. Her türlü pozitif etkiler birleşmiş durumda. Piyasadan pozitif ayrışmasını bunlara bağlıyorum.
Ancak seçim sonrası endekse negatif bir hava hakim olursa elbette traktör de negatif etkilenecektir. Biraz zaman geçsin o zaman ederine yaklaşır.
Sevgiler, saygılar.
Otomobil bulamayan yatırım amaçlı traktör alıyor..imkanı olan çiftçiler yatırım amaçlı 2. Traktörünü alıyor .. traktör artık bir yatırım aracı .
Satışlar böyle giderse bölünmüş şekli ile 35 TL net temettü verme potansiyeli var .. bu da mükemmel bir şey .. beklenti yüksek … al sat tut tavsiyesi değildir ..
Yer İmleri