Sayfa 111/1003 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211611 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 881 - 888 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Şu tabloyu gördükçe korkuyorum
    Tuzu kuru olanlar hariç akmallar buna rağmen seslerini çıkarmayın
    Sandığa büyük bir iştahla koşup
    Yol yaptı köprü yaptı hastane yaptı demiyorlar mı
    Aynen Ayhan Hocam tuzu kuru olanlar ve nemalanan akmallar haricindeki akmallar ebesinin... mını görecekler az kaldı büyük insan rahmetli Aziz Nesin'in söylediği gibi bu milletin %90 yakını aptal. Şu seçim bir bitsin görecekler yandaş diye bildiğim İslam Memiş bile sermaye kontrolü geliyor demiş çok pis önlemler gelecek haziran da.

Alıntı Originally Posted by Dedektifjjdj Yazıyı Oku
    Zorunamı gitti emine go.....munun ermeni ***i.... Siz her türlü hakareti yapınca ifade özgürlüğü oluyor ya bende o hakkımı kullanıyorum..
    çok ahlaksız bir adammışsın
    devam et bu kafayla
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    çok ahlaksız bir adammışsın
    devam et bu kafayla
    abavv dün bir iki troll dadanmış reha abi de yok zaten savunmasız kalmış buralar

milli basganım sıkmayın canınızı

4.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Öyle ya da böyle son kerteye geldiğinde bu ülke akıllı esnaf kafasıyla yönetildi hep. Batan bir işte dükkanın kapısına kilit vuruldu, acı recete içildi yeni iş kuruldu.

Sokaktaki adam bunu anlamıyor. İş batmış. Sen dükkan kapanmasın diye her gün zarar eden işin için eldeki birikimi, evi arabayı satiyor üzerine de borclaniyorsun. Ama Ali Amca bak işler yürüyor diyor. Anlamıyor, ilgisi yok.
    Sonunda bu kez dimdizlak kalınca çok fena anlayacak zira gelen cisim ülke tarihinin en büyük ekonomik buhranı. Kriz falan değil bu. Kopuş.
    epistemolojik işte abi bakan da aynısını dedi yeni bir şey söylemiyorsunuz yani. Kriz değil dediğiniz gibi nöroekonomik epistemolojik kopuş. Bana çılgın hemşire zehra yı çağırın test etmemiz lazım.

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla sorun da orda sn piş yedili. cok rahata alıştık üretim yok.gavur yapsın biz kullanalım.gavur üretsin biz yiyelim.hayir Amerika olursun tamam borç tavanini delerain falan ama gene de dolar bulursun.biz suni dolar basma yöntemini bulduk ço n Ahmeti n makinasi gibi çalıştırıyorum.bagimli gibi bisi olduk
    doktor abi sanırım siz o dersi kaçırmışsınız tıp fakültesinde, bunun tıptaki adı lüpus grandüs malafatüs hocam naçizane size hatırlatma yapayım dedim.

halk arasında da elin şeyiyle gerdeğe girmek deniyor misal

https://www.mahfiegilmez.com/2022/11...yar-dolar.html

ankaralı namık da Arabada Beş Evde Onbeş diyor

6. Yapı kredi dolar alışı herkesten fazla verirken şimdi geri çekmiş

19,71 alış

7. Kredi kartımının bir sonraki yeni hesap kesim tarihi 15 gün sonraya düşmüş.

Aranızda yeni hesap kesim tarihleri arası 30 günden 15 güne düşen var mı ?

Kredi kartlarını kontrol etmekte fayda var.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

https://www.sondakika.com/haber/habe...iyor-15952582/

Milletvekili Genel Seçimleri'ne CHP listesinden giren DEVA Partisi, yeni dönemde TBMM'de 15 vekil ile temsil edilecek. Bu durum siyaset sahnesinde CHP adına eleştirilere neden olurken; kulislerde ise DEVA Partisi'nin kendi grubunu kurmak istediği ve bu nedenle de CHP'den 5 vekil daha istediği konuşuluyor

Buna ne denir bilemedim.
    Git Davidoğlu ndan iste.

Sayfa 111/1003 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211611 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •