Bu işe ben de karşıyım.
Borcumu ödemeyim, nasıl olsa af çıkar diyen büyük bir kitle var.
Hep de haklı çıkıyorlar.
Bizler enayi gibi zamanında ödemeye devam edelim.
Bir de bunlar zamanında ödeyenlerle Toshack geçiyorlar.
Bu işe ben de karşıyım.
Borcumu ödemeyim, nasıl olsa af çıkar diyen büyük bir kitle var.
Hep de haklı çıkıyorlar.
Bizler enayi gibi zamanında ödemeye devam edelim.
Bir de bunlar zamanında ödeyenlerle Toshack geçiyorlar.
Adamın parası yok ne yapacak ?,iştende atılmış,çoğu iş bulamıyor mecbur borçlanacak,yani ülke dar boğazda,senin benim bulgurum kuru,gerçekten ekonomik olarak çok kötü durumdayız,yani bunu bu hale getiren iktidar muhalefet ne yapsın bir umut tesellide bulunuyor,500 senelik borç taktı iktidar çoğu bunu bilmiyor,üstelik destek verenler hep yalan diye sana saldırıyor,gerçekten malların yüzünden ne hale geldik,iktidarın bedeviden başka gidecekleri yer yok,onlarda bu durumu bildiğinden onlara ne veriliyor bilmiyoruz karşılık olarak,çok kötü durumdayız,iktidar ise işi yalan dolanlan çevirmeye çalışıyor,cumhuriyet tarihinde en kötü durumdayız bu iktidar sayesinde![]()
Erdoğan: Körfez’den sistem içerisine para depo eden ülkeler oldu, bu da kısa süre için de olsa Merkez Bankamızı, piyasamızı rahatlattı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
günaydınlar
Ekonomi yazarı Remzi Özdemir durumumuzu iyi belirtmiş
https://www.youtube.com/watch?v=QQYcyqOD0l8
yok bu iş öyle değil asgari ücretle çalışıp 20.000 tl lik telefonu kredi kartına çeken mi isterdin
air fry midir nedir ondan alanmı robot süpürgemi
adam 15.000 maaş alıyor 4 kişi geceliği 10.000 tl ye 5 gün tatil çekiyor 9 taksit
sonrada şapa oturuyor
böyle adamalrı faizini ben niye ödeyeyim
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri