Sayfa 43/1005 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 337 - 344 arası.

Konu: Viop LI

1. Erdoğan: Kanal İstanbulun her iki yakasında da lüks konutlar yapılacak.
    Pazar günü neticeyi alalım Kanal İstanbulla ilgili adımları atacağız

biri çok güzel bir yorum yapmış...

haydi fakirler zengin katarlı din kardeşlerinizin yeni evleri için sandığa...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

En büyük örnek
    Git sülö
    Gel sülo
    Vatandaş ile devletin bariz top çevirdiği yıllardı.
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Komplo teorilerime göre devlet kendine uygun kim ise bence onu bulup başına getiriyor.

Esnek kişi daha uzun dayanıyor, sabit kişi zamanın şartına uygun olmayınca bir şekilde gönderiliyor.
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

MİT başkanı olur mu
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Geçen ağzından kaçırdı, cumhurbaşkanı sözcüsü var, cumhurbaşkanı yardımcısı var, MKYK var, cumhur ortakları var vs derken uyandım.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Sözcü kritik adam olacaklar, en son mührü Cumhurbaşkanı vuracak.

4. Margin Call
    Viop Teminat Tamamlama Çağrısı

Gece kapanışta vadeli endeksi neden verdiler ?

5. Akepe kesin kazandık diye sandığa gitmezse, millet ittifakı kararsızları çekerse, %1 fark ile KK kazanırsa gerçekte çok başka bir dünya olur. Yabancıya senet satmak için matbaadan senet yaptırmamız gerekir. Körün taşı bür gün denk gelir. Ben 18 yıllık akepe li, bu seçimlerde milletten yanayım.

Daha çok kararsız olacak gibi.
    Karsrsızlar da seçime gitmeyecek gibi gibi..
    Hayaller umutlar Brüksel diyor
    Kültür poh yeme dedikoduları dinle diyor.

7.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    MİT başkanı olur mu

Siz yazınca fark ettim, şu hayatta en az merak ettiğim hatta merak etmediğim şeylerin başında bu tip şeyler var. Yani öğrensen ne fayda edecek deyip baştan kenara koyuyorum muhtemelen.

Öte yandan arada TV'de söylenenler oluyor. Cübbeli bunların içinde her türlü adam var dedi. Zaplarken denk gekdiğim bir programda bir konuk istihbarat örgütleri adam öldürmekten çekinmezler dedi röportajı yapan durakladı konuyu açmadan başka yerden devam etti.

Benim tahminim bu tip örgütler en demokratik kurumlardır, içlerinde her tür fikir ve görüşden insanlar olabilir, belki kendi anayasaları vardır. Başka türlü değişik örgütlere sızmaları hatta o tip örgütleri kendileri kurmaları mümkün olmazdı.

Geçen bir videoda Çerkez ekip diğer ekibe operasyon çekiyor diye geçince çok şaşırmadım. Onun dışında eskiden Almancı ekip, NATO'cu ekip CIA'cı ekip, İrancı ekip vs deniyordu çok ekip vardır, Cübbeli ile görüşen veya onu hapise sokan ekip de muhtemelen vardır. Eminim hepsi ülkenin menfaatini düşünüyordur onun dışında birinin orada pek kalmaması lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Erdoğan: Kanal İstanbulun her iki yakasında da lüks konutlar yapılacak.
    Pazar günü neticeyi alalım Kanal İstanbulla ilgili adımları atacağız

biri çok güzel bir yorum yapmış...

haydi fakirler zengin katarlı din kardeşlerinizin yeni evleri için sandığa...
    ne sandıgı abi yaw ona ğöre hisse alır yatarım beş sene sonra 3 emeklilik banko,bırakırım bu işleri karağöz,takoz çupra peşinde ömrümü çürütürm..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 43/1005 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •