Originally Posted by
şahna
Siz yazınca fark ettim, şu hayatta en az merak ettiğim hatta merak etmediğim şeylerin başında bu tip şeyler var. Yani öğrensen ne fayda edecek deyip baştan kenara koyuyorum muhtemelen.
Öte yandan arada TV'de söylenenler oluyor. Cübbeli bunların içinde her türlü adam var dedi. Zaplarken denk gekdiğim bir programda bir konuk istihbarat örgütleri adam öldürmekten çekinmezler dedi röportajı yapan durakladı konuyu açmadan başka yerden devam etti.
Benim tahminim bu tip örgütler en demokratik kurumlardır, içlerinde her tür fikir ve görüşden insanlar olabilir, belki kendi anayasaları vardır. Başka türlü değişik örgütlere sızmaları hatta o tip örgütleri kendileri kurmaları mümkün olmazdı.
Geçen bir videoda Çerkez ekip diğer ekibe operasyon çekiyor diye geçince çok şaşırmadım. Onun dışında eskiden Almancı ekip, NATO'cu ekip CIA'cı ekip, İrancı ekip vs deniyordu çok ekip vardır, Cübbeli ile görüşen veya onu hapise sokan ekip de muhtemelen vardır. Eminim hepsi ülkenin menfaatini düşünüyordur onun dışında birinin orada pek kalmaması lazım.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri