Sayfa 98/1005 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 777 - 784 arası.

Konu: Viop LI

1. Kkmdeki yüksek prim işi bitmiş diyorlar. Faizlerde adam gibi bir seviyeye gelirse borsa rahatlar

2.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Kkmdeki yüksek prim işi bitmiş diyorlar. Faizlerde adam gibi bir seviyeye gelirse borsa rahatlar
    yeni girişlere de kapatılacak muhtemelen kkm

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Yahu bu deli evden mi kovuyorlar bilemiyorum ....aklınca bana laf çakacak....geçen form sorumlusu onu rezil etmişti ....kimseye dalaşma ....çocuk gibi davranma babın da bir şeyler yazmıştı....o zaman bir süreliğine kimye saldırmadı...geçen haftadan beri bana saldırıyor....onun yüzünden bugün borsaya konsatre olamadım....
    lan çakma ekonomist gerçi burada algı peşinde koşan yalancı bir tokatçısın hangi moderetör beni uyarmış koy buraya , sabah akşam palavra pozisyon yazmaktan başka ne yapıyorsun bir graf atıp yorummu yapıyorsun , bir analizin mi var lale
    borsaya konsantre olamamış lan sen bugun kıyım bekliyordun dün yazdıklarını koyduk ya buraya bukelemon gibisin oturduğun yerde bu kadar yalan dolan sahtekarlık olmaz ama senin gibiler alışıkdır bu durumlara aramızdaki fark budur biz alışık değiliz yeri geldiğinde anlıyacağın dilde konuşur senin gibileri ifşa ederiz süt oğlan alış buna.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Şu an için agresif bir hareket olur. Ama keşke kapatılsa... Tabi önce dolar bulması lazım bolca

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Gelme ihtimalini yüzde yüz gibi düşün . AKP kazanamayacak olsaydı ortada kalırdı. Siz kazanın ben seçimden sonra gelirim demiş olabilir.
    Vaaay mk ne çakal adammış, ama haklı adam, bağladıkları tenekeyi unutmamış demekki..
    Another day in paradise

6.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    O zor gibi. Kkm yapamayan dolar ister. Dolar yok.

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Gelme ihtimalini yüzde yüz gibi düşün . AKP kazanamayacak olsaydı ortada kalırdı. Siz kazanın ben seçimden sonra gelirim demiş olabilir.
    Kaç seçim geçti Seçbul, adam ortada yok Hiçbir şey için bu kadar emin konuşma, tüm köyü inandırdın Hulusi paşaya, o işe benzedi buda

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    lan çakma ekonomist gerçi burada algı peşinde koşan yalancı bir tokatçısın hangi moderetör beni uyarmış koy buraya , sabah akşam palavra pozisyon yazmaktan başka ne yapıyorsun bir graf atıp yorummu yapıyorsun , bir analizin mi var lale
    borsaya konsantre olamamış lan sen bugun kıyım bekliyordun dün yazdıklarını koyduk ya buraya bukelemon gibisin oturduğun yerde bu kadar yalan dolan sahtekarlık olmaz ama senin gibiler alışıkdır bu durumlara aramızdaki fark budur biz alışık değiliz yeri geldiğinde anlıyacağın dilde konuşur senin gibileri ifşa ederiz süt oğlan alış buna.
    Tokatlı ben Mevlana torunuyum benim öyle bir bahanem olur dönsem fırıl fırıl. Senin ki topaç gibi ne yanna döndüğün belli değil. Ha benim pozisyon para hisse yok. Sadece okuyucu maydanoz olarak fikrim bu.

Sayfa 98/1005 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •