Sayfa 317/472 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417 ... SonSon
Arama sonucu : 3775 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

Benim arkadas ikinci maasini aldi
    bana gore 2x maas aliyo
    hani az maas alanlara oncelik filan bile yapmadilar bunlar neyi baz aliyo anlamadim ki
    bagkur sanki amerika FED mi o kadar zor degil ki zaten odedim borcum da yok hatta 7lira fazla odedim... benim hesabi degil kendi rakam solemisti memur son odemede....

Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Bende 9750 gün sgk var, Bağkur yok, bu 9750 gün neredeyse 3 firmada yatan, yani dağınık bir tabloda yok. Bağkur sgk veya prim için ortaklık aramaları normal karşılanır. Basit düşünmek lazım. Muhtemelen mart ilk günler müracaat edenlerin dosyaları altta kaldı. Aklıma mantıklı başka bir seçenek gelmiyor. Nisan ayında müracaat edenler dahi emekliye sevk edildi.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Tarim bagkur yapanlarin dosyalari vardi masalarda benim ise zaten odenmis bitmis yahu tobe tobe..

Alıntı Originally Posted by mzbb1967 Yazıyı Oku
    SGK yanında Bağkuru da olanların yazıları yazılmış Bağkura. Cevap gelmesi bekleniyormuş. Bağkur çok yoğunmuş.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Benim arkadas ikinci maasini aldi
    bana gore 2x maas aliyo
    hani az maas alanlara oncelik filan bile yapmadilar bunlar neyi baz aliyo anlamadim ki
    bagkur sanki amerika FED mi o kadar zor degil ki zaten odedim borcum da yok hatta 7lira fazla odedim... benim hesabi degil kendi rakam solemisti memur son odemede....
    Benim bir arkadaş 9 mart başvurusu geçen hafta sonuçlanmış maaş almış.3 Mart başvurum hala dys de bile kıpırdama yok.Bu hafta Şişli Sgk ya gidip bi sorun mu var diye sorucam.

4. başvuru 8 mart merak edip sgk 'ya gittim ne durumda diye işlemler bağkur a yazı dahi yazılmamış... 8 mayıs bagkura yazı yazıldı ricayla cevap bekleniyor... gitmekte fayda var

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yarin sabah gidip kontrol edecegim, iki hazirandan sonra maas avansi dilekceyi verecegim umarim ayni subeden dilekce vermek zorunda olmayiz...

Alıntı Originally Posted by aligel Yazıyı Oku
    başvuru 8 mart merak edip sgk 'ya gittim ne durumda diye işlemler bağkur a yazı dahi yazılmamış... 8 mayıs bagkura yazı yazıldı ricayla cevap bekleniyor... gitmekte fayda var

6. Cuma günü şişli sgk ya gittim.Burayla işin yok dediler senin dosya unkapanında.Buraya niye geldin dediler.E dedim son çalıştığım yerin bağlı olduğu kurum şişli.93 yılında sgk kartını unkapanından almıştım .Bundan dolayı mı dosyam unkapanında bilmiyorum.Neyse 30 nisan da ümraniye sgk ya bağkur durumum için yazı yazmışlar.Oraya gidip bağkur durumumu sorcam unkapanına geri dönüş yaptılarmı diye Başvurum 3 mart.30 nisan da ancak bağkur için yazı yazılmış.Bağkur ve ssksı olanları en sona atmışlar.Önceliği sadece ssklı olanlara vermişler.

Bugun tekrar gittim, en son 12 mayis ta gitmistim bagkur a yazdik prim hesabi yapilacak demislerdi. Bagkur kismina gidip ne zaman olur bakilir demistim sira ile yapiliyor demislerdi.

Neyse bugun gittim rehberlikteki memura dedim 03mart ta basvurdum hala cevap yok nedir durum dedim once sasirdi allah allah dedi, dedim bekliyoruz ses seda yok dedim, siz yurtdisi borclanmasi yapmissiniz filan dedi ayrica askerlik borclanmasi da yaptigimi soyledim ama burdan yaptim cunku son calistigim yer burasi dedim yok dedi sizin memlekete gitmis bu islemler, iyi dedim napacaz, il mudur yardimcisina soralim dedi yandaki odayi gosterdi gittim oraya mudur yardimcisi benim ekrani acti biraz primlere filan bakti dedi 25/05 te bagkur hesabi yapmis dedi, peki dedim simdi ne alaka benim memlekete bu borclanmalari soruyorsunuz dedim, onlar kabul etmis gibi bisiler dedi. Gidip bakmasak ilgilenmesek gunde bin kere de e devlete baksak bisi degismiyor canim ulkemde olaya bakin sayin dostlar...

Emeklilik tartismaya filan cok meyilli dostlar bakin emekli olmak icin ne yollardan geciyoruz 87 gun oldu ya sabr.......

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Yarin sabah gidip kontrol edecegim, iki hazirandan sonra maas avansi dilekceyi verecegim umarim ayni subeden dilekce vermek zorunda olmayiz...

8.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Bugun tekrar gittim, en son 12 mayis ta gitmistim bagkur a yazdik prim hesabi yapilacak demislerdi. Bagkur kismina gidip ne zaman olur bakilir demistim sira ile yapiliyor demislerdi.

Neyse bugun gittim rehberlikteki memura dedim 03mart ta basvurdum hala cevap yok nedir durum dedim once sasirdi allah allah dedi, dedim bekliyoruz ses seda yok dedim, siz yurtdisi borclanmasi yapmissiniz filan dedi ayrica askerlik borclanmasi da yaptigimi soyledim ama burdan yaptim cunku son calistigim yer burasi dedim yok dedi sizin memlekete gitmis bu islemler, iyi dedim napacaz, il mudur yardimcisina soralim dedi yandaki odayi gosterdi gittim oraya mudur yardimcisi benim ekrani acti biraz primlere filan bakti dedi 25/05 te bagkur hesabi yapmis dedi, peki dedim simdi ne alaka benim memlekete bu borclanmalari soruyorsunuz dedim, onlar kabul etmis gibi bisiler dedi. Gidip bakmasak ilgilenmesek gunde bin kere de e devlete baksak bisi degismiyor canim ulkemde olaya bakin sayin dostlar...

Emeklilik tartismaya filan cok meyilli dostlar bakin emekli olmak icin ne yollardan geciyoruz 87 gun oldu ya sabr.......
    arkadaşlar ilgili sgk merkezine mail atın dönüş yapıyorlar

Sayfa 317/472 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •