Originally Posted by
servetbey
Bugun tekrar gittim, en son 12 mayis ta gitmistim bagkur a yazdik prim hesabi yapilacak demislerdi. Bagkur kismina gidip ne zaman olur bakilir demistim sira ile yapiliyor demislerdi.
Neyse bugun gittim rehberlikteki memura dedim 03mart ta basvurdum hala cevap yok nedir durum dedim once sasirdi allah allah dedi, dedim bekliyoruz ses seda yok dedim, siz yurtdisi borclanmasi yapmissiniz filan dedi ayrica askerlik borclanmasi da yaptigimi soyledim ama burdan yaptim cunku son calistigim yer burasi dedim yok dedi sizin memlekete gitmis bu islemler, iyi dedim napacaz, il mudur yardimcisina soralim dedi yandaki odayi gosterdi gittim oraya mudur yardimcisi benim ekrani acti biraz primlere filan bakti dedi 25/05 te bagkur hesabi yapmis dedi, peki dedim simdi ne alaka benim memlekete bu borclanmalari soruyorsunuz dedim, onlar kabul etmis gibi bisiler dedi. Gidip bakmasak ilgilenmesek gunde bin kere de e devlete baksak bisi degismiyor canim ulkemde olaya bakin sayin dostlar...
Emeklilik tartismaya filan cok meyilli dostlar bakin emekli olmak icin ne yollardan geciyoruz 87 gun oldu ya sabr.......
Yer İmleri