Sayfa 107/1005 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 849 - 856 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    tuhaflık yok kim gelirse gelsin bu hareket olacak şuanda hükümet makas ayarlaması yapıyor dolareste
    Evet haklı olabilirsin serbest piyasa ya baktım durum dediğiniz gibi.Serbest piyasa 20.50 20.70 yanıyor bende.Orada bir normalleşme yaşanacak gibi.
    Evet ama Mehmet Ş. gelecek dolar akacaksa ise serbest piyasanın MB kuruna yanaşması lazım gelmez miydi.Borsa sanırım bunu kutluyor.Bankalar özellikle.
    Bilemiyorum altan.

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Hem dolar çıkıyor hem borsa ralliliyor.Bu işte bir tuhaflık var gibi.Sanki 2021 in o son aylarına geri mi döndük nedir.Yine bi yerlerden bi şekilde sağlam bi tokat inecek piyasaya.Artık dolara mı olur borsa mı faiz mi.Hepsine mi.Bakalım izleyelim görelim.
    hiç bir tuhaflık yok malum hikaye doalr bazlı ucuz
    geçende de dolar uçarken borsada gitti
    bir halt olacağı yok.

Dün sabah panik olup -3 den İş C satan varsa onlara yazık oldu...

Geçen sene yaz sonu başlayan bir banka rallisi olacak gibi hiç gevşemiyor. Tavan kapatırlarsa yarında güzel yüzdelerle açılacak gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    hiç bir tuhaflık yok malum hikaye doalr bazlı ucuz
    geçende de dolar uçarken borsada gitti
    başkan sana seçim öncesi bazı şeyler yazdım bugunler için büyük bademler kredi çekip oyuna girecek diye RTE kazanırsa aslında tezgah aynı içerden bilgisi olan bam bam yapıyor , bak 2 gap yaptı dün çakma ekonomistler dahil mala girememiştir bugun aynı şekilde gap le açtı bugun hamle psikolojik savaş 2 tarafada dün mal almıyanların beynine kurt kaçırma , 2 . si aşağıda 2 gap var tepe burası deyip şort çu toplama bakalım ben seçimden önce güzel tahtalarda pozisyon açtım , dün bay kemal tahtalarında kar alıp formasyonlara göre yine pozisyon aldık ben gençlerin savaşına bakıcam psikolojik savaş olur cumaya kadar sonra yine bakıcaz.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. endeks gene hoplaya zıplaya gidiyor bakalım duvara ne zaman toslayacak.
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by baran6734 Yazıyı Oku
    endeks gene hoplaya zıplaya gidiyor bakalım duvara ne zaman toslayacak.
    Big big abinin gelip dikşın dikşın lönk ilen bağım kalmamıştır yazısını gördüğüm an sepetimi boşaltıcam bende baran abi
    Hamdım Piştim Yandım

SPOT da Varlık Fonu satışa geçmiş, Garanti Yatırım hala alıyor, bakalım yedirebilecek mi,

Sayfa 107/1005 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •