Sayfa 111/1005 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211611 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 881 - 888 arası.

Konu: Viop LI

1. sanırsam bir muhterem cami yapıcam burdan kazandıklarmla demişti.sonra kayboldu.adı big.sanırsam bozkurt iyi biri sakın kotü yola sapma varsa öyle düşüncen diye sizi aydınlatıyor gibi geldi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Kurt iyi biri ama baksana herkesi fişliyor ..kim ne yapmış haberi var

Tırstım şimdi ..kimbilir kimlerin ne fişleri var elinde

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    hayır hasenat yaparken forumun , sosyal medyanın her mecranın haberi olması daha mı fazla sevabı oluyor ?
    İşin günahında sevabında değilim rosense abi konu farklı yere doğru gidiyeah
    Kazanılan para ihtiyaç sahibine mi yoksa ihtiyacı olmayan zengin birine mi gidecek mevzuu biraz derin
    borsa da dağıtılan para genelde zengini daha zengin, fakiri ise daha fakir yapmak için kurulmuş bir sistem ve düzenektir.
    Yani ben borsada para dağıtacaksam kime gittiğini nerelere harcayacağını az çok tahmin edersem belki yardımcı olurum anlamında kullandıydım
    Hamdım Piştim Yandım

4. Sigaraya 8 ₺ ZAM
    - Süt ve Süt ürünlerine % 33 ZAM
    - Çaya % 40 ZAM
    - Şekere % 20 ZAM
    - LPG ye 40 kuruş ZAM
    - Benzine 1.48 ₺ ZAM
    - Kahveye % 21 ZAM

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hayırlısı olsun, cevap biraz belirsizlik içerdiği için biraz açma gereği duydum.
    Hayır hasenat yapacaksan yardımcı olurduk yapmayacaksan zopalarız
    Dayucum benim hepten öyle hayır yolunda..... yardımcı olda okulda okuyan iki öğrencimize yardım edelim......biraz daha kazanıp ALLAH yolunda harcayalım.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

6. hacı dayı adam şu forumda ilkkez alım yaptım dedi.demez olaydım demiştir alemsin valla.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yani ben borsada para dağıtacaksam kime gittiğini nerelere harcayacağını az çok tahmin edersem belki yardımcı olurum anlamında kullandıydım
    benim amacımda paramı daha önce 400 den altın alıp çocukların ihtiyacından dolayı kullandım sonra çocuklara para sizin dememe rağmen parayı ay ay hesabıma gönderdiler bende türk parası olduğu için değer kaybediyor biraz pirimle fazlalaştırabilme çabasına girdim
    altın ve dolara elim gitmedi ..
    bu kadar

8.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Kurt iyi biri ama baksana herkesi fişliyor ..kim ne yapmış haberi var

Tırstım şimdi ..kimbilir kimlerin ne fişleri var elinde
    İçimizdeki ajan mı dersin?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 111/1005 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211611 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •