sanırsam bir muhterem cami yapıcam burdan kazandıklarmla demişti.sonra kayboldu.adı big.sanırsam bozkurt iyi biri sakın kotü yola sapma varsa öyle düşüncen diye sizi aydınlatıyor gibi geldi.
sanırsam bir muhterem cami yapıcam burdan kazandıklarmla demişti.sonra kayboldu.adı big.sanırsam bozkurt iyi biri sakın kotü yola sapma varsa öyle düşüncen diye sizi aydınlatıyor gibi geldi.
Kurt iyi biri ama baksana herkesi fişliyor ..kim ne yapmış haberi var
Tırstım şimdi ..kimbilir kimlerin ne fişleri var elinde
İşin günahında sevabında değilim rosense abi konu farklı yere doğru gidiyeah
Kazanılan para ihtiyaç sahibine mi yoksa ihtiyacı olmayan zengin birine mi gidecek mevzuu biraz derin
borsa da dağıtılan para genelde zengini daha zengin, fakiri ise daha fakir yapmak için kurulmuş bir sistem ve düzenektir.
Yani ben borsada para dağıtacaksam kime gittiğini nerelere harcayacağını az çok tahmin edersem belki yardımcı olurum anlamında kullandıydım
Hamdım Piştim Yandım
Sigaraya 8 ₺ ZAM
- Süt ve Süt ürünlerine % 33 ZAM
- Çaya % 40 ZAM
- Şekere % 20 ZAM
- LPG ye 40 kuruş ZAM
- Benzine 1.48 ₺ ZAM
- Kahveye % 21 ZAM
hacı dayı adam şu forumda ilkkez alım yaptım dedi.demez olaydım demiştir alemsin valla.
benim amacımda paramı daha önce 400 den altın alıp çocukların ihtiyacından dolayı kullandım sonra çocuklara para sizin dememe rağmen parayı ay ay hesabıma gönderdiler bende türk parası olduğu için değer kaybediyor biraz pirimle fazlalaştırabilme çabasına girdim
altın ve dolara elim gitmedi ..
bu kadar
Yer İmleri