Sayfa 695/831 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon
Arama sonucu : 6641 madde; 5,553 - 5,560 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1. Break out geldi. Bofa satıştan alış tarafına geçti. Kapanış nerede olacak bakalım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,378
    Hem mal alınabiliyor yani yedire yedire çıkıyor
    Hayra alamet değil. Yani kısaca Ayu çıkabilür çığ düşebilir.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

3.  Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    Break out geldi. Bofa satıştan alış tarafına geçti. Kapanış nerede olacak bakalım.
    2024 100 liraya yakın temettüsü var. Normaldir birilerinin alması. Traktörle oyun oynanmaz, adı üstünde Türk Traktör, ezer geçer adamı

4.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    2024 100 liraya yakın temettüsü var. Normaldir birilerinin alması. Traktörle oyun oynanmaz, adı üstünde Türk Traktör, ezer geçer adamı
    Ben bunu geçen sene aldım abi ilk yine break out yapmıştı 200 lerde. Güzel bir parayla çıktıktan sonra al sat devam ettim. Güzel de kazandım. Sonra baktım kalsaydım traktörde çok da kötü bir sonuç çıkmayacakmış

5.  Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    Ben bunu geçen sene aldım abi ilk yine break out yapmıştı 200 lerde. Güzel bir parayla çıktıktan sonra al sat devam ettim. Güzel de kazandım. Sonra baktım kalsaydım traktörde çok da kötü bir sonuç çıkmayacakmış
    Ben de 6 lira maliyetle hala (temettüleri adamdan saymıyorum) bekliyorum işte Kader planımızda ne yazıyorsa o. Bu da birazcık zamcık yapar artık, eksik kalmasın.

6.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Ben de 6 lira maliyetle hala (temettüleri adamdan saymıyorum) bekliyorum işte Kader planımızda ne yazıyorsa o. Bu da birazcık zamcık yapar artık, eksik kalmasın.
    Maliyet kalmamış bence

7.  Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    Maliyet kalmamış bence
    Anlamam bu işlerden, matematiğim zayıftı okulda. Zamanında bir abi demişti al diye, ona inanıp almıştım. Bana biri bir şey desin, hemen inanır alırım. Safım biraz galiba

8.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Anlamam bu işlerden, matematiğim zayıftı okulda. Zamanında bir abi demişti al diye, ona inanıp almıştım. Bana biri bir şey desin, hemen inanır alırım. Safım biraz galiba
    Estağfırullah abi.

Sayfa 695/831 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •