Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. hesabımda boşta duran dolar ve euro var, bunları ne şekilde değerlendirmek gerekiyor, faiz olarak fazla vermiyorlar sanırım hele euro'ya hiç vermiyorlar, eurobond almaya değemez o kadar çok değiller, geçen ay euro ile alınan bir fon aldım baktım sürekli zarar ediyor panikleyip sattım, yoksa öyle dursun mu bilemedim.

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    hesabımda boşta duran dolar ve euro var, bunları ne şekilde değerlendirmek gerekiyor, faiz olarak fazla vermiyorlar sanırım hele euro'ya hiç vermiyorlar, eurobond almaya değemez o kadar çok değiller, geçen ay euro ile alınan bir fon aldım baktım sürekli zarar ediyor panikleyip sattım, yoksa öyle dursun mu bilemedim.
    Ben boşta 1000usd bile olsa eurobonda gömüyorum...Kısa vadelileri deneyebilirsin de bu gün o tarafta da fiyatlar yükselmiş...

Vergi beyan limiti rahatsiz etmiyor sa elbette.. ancak o yilda bir kere kupon oduyor

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Ben boşta 1000usd bile olsa eurobonda gömüyorum...Kısa vadelileri deneyebilirsin de bu gün o tarafta da fiyatlar yükselmiş...
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Vakıftaki Py bana Dolar için TRT250823F10, Euro içinse TRT240524F13 tahvilleri aldırdı. %3 gibi getirileri var. Alım satım farkı ve vergi yok diye anladım. Bir inceleyin isterseniz.

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    hesabımda boşta duran dolar ve euro var, bunları ne şekilde değerlendirmek gerekiyor, faiz olarak fazla vermiyorlar sanırım hele euro'ya hiç vermiyorlar, eurobond almaya değemez o kadar çok değiller, geçen ay euro ile alınan bir fon aldım baktım sürekli zarar ediyor panikleyip sattım, yoksa öyle dursun mu bilemedim.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir, itibar etmeyiniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by duck wing duck Yazıyı Oku
    Vakıftaki Py bana Dolar için TRT250823F10, Euro içinse TRT240524F13 tahvilleri aldırdı. %3 gibi getirileri var. Alım satım farkı ve vergi yok diye anladım. Bir inceleyin isterseniz.
    TRT ile başlayanların hepsi %10 stopajlı
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Ve sifir vergi degil mi dostum
    dusunup almali aslinda bosta para ile ancak USD da ve EUR da fon da takiliyorum ben

Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    TRT ile başlayanların hepsi %10 stopajlı
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Ve sifir vergi degil mi dostum
    dusunup almali aslinda bosta para ile ancak USD da ve EUR da fon da takiliyorum ben
    TRT İLE başlayan TL, EUR veya USD tahviller 30 hazizana kadar alınırsa %0 (Sıfır) stopaja tabi. Vergi yok. Beyan yok
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post6673528

Alıntı Originally Posted by joli Yazıyı Oku
    TRT İLE başlayan TL, EUR veya USD tahviller 30 hazizana kadar alınırsa %0 (Sıfır) stopaja tabi. Vergi yok. Beyan yok
    16 ay ,sonunda yaklasık 4,5 % net getiri var euro ,daha lıkıt kalıp fonlardan bu getiri elde edilir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •