Sayfa 223/1003 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    kaçacaklar sınır kapılarını tutundan, küçük damat kabineye giriyor mu tartışmalarına..
    kaç gün oldu, çaldılar muhabbeti de yok.. accayip...
    Roller değişti. Beş sene kendimizi dövdürmeden vurdurmadan açlıktan ölmeden canlı kalmaya çalışacağız

2. Ehli keyfe keyf verir kahvenin kaynaması
    Eşeği baştan çıkarır sıpanın oynaması

3. Buradan tüm vatandaşlarıma sesleniyorum, bana oy verenlere sesleniyorum. İthalat yapmayın. 😆 yaparsanız yasaklarım.

Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Buradan tüm vatandaşlarıma sesleniyorum, bana oy verenlere sesleniyorum. İthalat yapmayın. 😆 yaparsanız yasaklarım.
    İthalatı yasaklayamaz uluslararası anltlasmalar var. Ticaret anlaşmaları var. Doları serbest bıraksa zaten insanlar ithal ürün almakta zorlanır.

Türkiye'nin 5 yıllık CDS'i 14 Mayıs'tan bu yana ilk kez 600 baz puanın altına indi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Rol değişiminden ziyade.
    Kalıplaştırılmış/jenerik davranışlar/tepkiler yok..
    En çok spam yapanlar da mantar gibi aynı anda kayboldu..
    Ya herşey suniydi, yada kırıldı..
    Kaç gün oldu cidden tuhaf/farklı.
    Memento mori

7.  Alıntı Originally Posted by balbatros Yazıyı Oku
    İthalatı yasaklayamaz uluslararası anltlasmalar var. Ticaret anlaşmaları var. Doları serbest bıraksa zaten insanlar ithal ürün almakta zorlanır.
    Cari açık demek her ay zarar demek. Yasaklarsa zarar etmez. İhracatın bana bir faydası yoksa neden karşı ülkeyi mutlu edeyim. Cari açığa sebep olan ithalat kalemi ve ülkesi yasaklanacak. Doları serbest bırakamaz. Kabine sonrası dolar geriler. Bu makasla kimse dolara ulaşamıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by balbatros Yazıyı Oku
    ithalat yasağı/ekstra vergi ile çözülmez..
    100 kapatsınlar gene defterde açık çıkar.

istedikleri kadar boruya su bassınlar..
    sistemden dışarı kaçıyor...
    Memento mori

Sayfa 223/1003 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •