Sayfa 695/2404 İlkİlk ... 19559564568569369469569669770574579511951695 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 5,553 - 5,560 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    bizim bist kaça kadar gider abi tahminin
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

3.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    bizim bist kaça kadar gider abi tahminin
    Bunu bilseydim böyle perişan halde olmazdım herhıld

Fakat seni tebrik ederim sevgili mojetbit ...bütün hafta boyunca hep yükselir dedin ve yükseldi ...trade ettiğin hisseleri kademe be kademe yazdın ...topiğin ruhuna uygun yazdın ...Açık Mert Korkusuz olarak ...hepimiz şort dedik bi tek sen ısrarla Long dedin ...mekan'ın şanını korudun ...tebrikler ve teşekkürler ...başarılarının daim olması dileği ile ...

Sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

4. Beyler karsan pasta lazım

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku

Fakat seni tebrik ederim sevgili mojetbit ...bütün hafta boyunca hep yükselir dedin ve yükseldi ...trade ettiğin hisseleri kademe be kademe yazdın ...topiğin ruhuna uygun yazdın ...Açık Mert Korkusuz olarak ...hepimiz şort dedik bi tek sen ısrarla Long dedin ...mekan'ın şanını korudun ...tebrikler ve teşekkürler ...başarılarının daim olması dileği ile ...

Sevgiler
    Bir kaç kişi daha da Long dedi bu hafta ve fakat ne maliyetleri belli ne de hangi enstrumanda işlem yaptıkları ...repaint sistem olanları zaten hep ayrı tutmuşumdur ...onlar ki birer efsane mesela onlar gibi yazsaydık bu hafta +50bin point işten değildi haaa
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku

Sevgiler
    tşk ederim abi şimdi burada yazmak istemiyorum herşeyi
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

7. Real time online ...pozisyon paylaşmayan hiç bir kimseye borsa olarak saygı duymuyorum

Haaa şahıs çok iyi matematikçidir saygılar iyi edebiyatçıdır saygılar bir kaç lisan bilir saygılar efendidir hörmetlidir saygılar çok iyi insandır saygılar Tarih i hatetmiştir saygılar ...biyologdur zoologdur saygılar...prof dur ordinaryustur saygılar ...ayaklı kütüphanedir saygılar çok iyi dans bilir şarkı söyler saygılar süper ötesi bilgi donanımlıdır sagılar ve fakat ki borsa pozisyonlarını samimi paylaşmıyorsa ..bir borsa forumunda hiçtir ..sıfır yani ...

Tabii benim gözümde ...
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    tşk ederim abi şimdi burada yazmak istemiyorum herşeyi

Sen kendini nasıl mutlu hisediyorsan öyle yaz ...
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 695/2404 İlkİlk ... 19559564568569369469569669770574579511951695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •