KAP'a göre Mehmet Kutman'da %33,92 Bülent Büyükuğur'da %9,95 var. %10 civarı da yabancı kurumdal fonlarda var. Halka açık kısım içinde gizlenen hisseleri bilmiyorum. Mehmet Kutman'ın kendi paylarını önce %40'a sonra %50'ye yükselteceğini çeşitli platformlarda dile getirdiği söyleşiler var. Mehmet Kutman en son 14 Mayıs'ta alım yaptı. Bülent Büyükuğur, Mehmet Kutman adına topluyorsa bir mantığı olması lazım. Bağımsız hareket ettiğini düşünmek saflık olur ancak ben herhangi bir ilişki de kuramıyorum. Sene sonu GLYHO'da 50 mln USD üzerinde konsolide kar beklentim var. Başka bir deyişle hisse başı 2 TL civarı 2023 karı bekliyorum. Farklı fikirleri olan varsa okumak isterim.
bülent bey takasının km den bağımsız olduğunu düşünmek saflık olur.....
Gunaydın millet,
Yine takas işleri vazgeçin artık takastan bir sey çözemezsiniz. Çözsenizde bir anlam ifade etmezzz.
Saygılarımla
Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır
İyide zaten ucup kaçmayacağını söylemiştim. Aynen öyle oldu. Fiziksel olarak gezmeden (yurt dısındayım) hariç olarak kağıt bazlı da biraz gezdim ve geldim dunya nın en buyuk liman (isletmesine) ına kamyona biraz mal koydum..
Şimdi 775 ustu bize direk olarak 8800 9400 geciş halinde 10300 10700 diyor.
Day trade için 9100 9500 orta, uzuncular içinse hedef vermemiş olayım ama ilk durak bu dolar fiyatıyla 20x
Saygılarımla
Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır
Reis ağzından bal damlıyor ama beklenen hareket uzuncular için bir türlü gerceklesmiyor.kisada 9 üstü zaten bu kura ve endekse göre olması gereken yerler bencede. İnşallah bu hafta biraz yukarı hareket eder de yatırımcısını kusturmez. Gerçi sen kamyonu dayadiysan gitmemesi mümkün değil.
Yer İmleri