Originally Posted by
tarik1234
Mehmet Şimşek olayın vehametini anlamış 0 cari açık +turizm geliri Mb rezervlerini toparlamaya çalışcak temmuz asgari ücret zammını da hesaba katarsak temmuz sonu 25-28 arası görünmesi makul gibi , piyasada şuan tl yok Mb altın satışı kredilerin daraltılması sebebi ile kriz olmaz kontrollü yükseltecekler , Menderes 200 milyon üzerinde kur zararı yazacak büyğk ihtimal bu çeyrekte iyi bir zarar açıklayacağız

3. Çeyrekte kurlar oturduğunda 2 çeyreklik kar açıklarız ana faaliyet olan tekstilin Türkiye’de bir geleceği yok yavaş yavaş kapasite azaltımı makina satışı yapılmalı Türkiye’de asgari ücret tekstil sektörü işin oldukça pahalı biz özellikli makineler ile özellikli ürünler üretiyoruz 3-5 sene sonra Mısır Bangladeş vs ürettirmeye başlarlar turizm Menderes’te tekstilin yerini alabilir ferrero (Nutella ) Türkiye’de fındığın %70 tek başkan alıyor adamlar Avustralya’ya fındık ekmişler şirketlerde geleceği okumalı ona göre dümene yön vermeli, tfrs 9 yaparsak zarar açıklamayız şirkete konuyu sordum standart tam karşılamadıklarından yapmadıklarını ilettiler ben öyle düşünmüyorum en azından enerji grubunun Euro borcu ve enerji yekdem geliri ile yapabilirler umarım yaparlar yaparlarsa harika olur
sn tarık bu çeyrek zarar gelmez tarım alacakları döviz garantili olduğundan diğer gelirler ciddi artacak... tekstilde ise büyük ihtimal stok azaltıp brüt karı patlatacak. asıl kar 3ç olsada bu çeyrek artık kar yazarız..
YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.
Yer İmleri