Sayfa 702/919 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 5,609 - 5,616 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    İşte böyle lionnses hocam beterin beteri böyle oluyor!
    Sayın Cok , Vestelin finansallarıyla pek ingilenmedim ve hiç incelemedim şiydiye kadar. Siz yazınca bi baıkıyım dedim şöye finansallarına..

Yaptığı yatırımları iyi , yatırımlarını her sene de artırıyor Vestel, Maddi ve MAddi olmayan kalemler sürekli artış içinde..

F/K sı , brüt kar marjına göre yüksek gözüküyor . Sebebine baktım az önce , finansalarının inceledim biraz. Diğer faaliyetlerden son dönemde sürekli zarar yazıyor. Bu zarararın ise sebebinin bilmiyorum, muhtemelen dolar kurunun yükselişinden olumsuz etkileniyor , kasasında daha fazla tl tutuyor olabilir.

elbette bilançoda bir dönem gelir ve bu diğer faaliyet kalemi düzeldiğinde , asıl kar gözükecektir. Bu durumda da yanlış hesaplamadyısam ,ortalama son yıl , 2022 yıllıkta , 5 milyar net kar yapması gerekirken sadece 1,1 milyar kar yapmış, diğer faaliyetlerden zarar kaleminden dolayı.

Bu durumda da 16 olan F/K, 5 milyar kar yaptığında 5 kat düşer. yani 3,2 F/K gelir. Brüt kar marjı yüzde 25 lerde Vestelin... Ortalama 12 F/K ile fiyatlansa . 4 katlık bi potansiyel var VEstelde.

Aslında Vestelde şu an çok büyük fırsat varmış , siz yazınca böyle, bu frsatı ben de görmüş oldum.

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi
    Son düzenleme : lionnes1; 09-06-2023 saat: 10:14.

2. Cohere, 2.1 milyar dolar değerleme ile 270 milyon dolar yatırım aldı

Helal olsun bu gençlere.. bu genç yaşlarına rağmen Cohere denen şirketi 2 milyar dolarlık şirket yapmışlar

OpenAI, StabilityAI ve Microsoft gibi isimlere kafa tutan yapay zeka girişimi Cohere, Seri C turunda 2.1 milyar dolar değerleme üzerinden 270 milyon dolar yatırım aldı Inovia Capital liderliğinde gerçekleşen tura; Nvidia, Oracle, Salesforce Ventures, DTCP, Mirae Asset, Schroders Capital, SentinelOne, Thomvest Ventures ve Index Ventures gibi önemli isimler eşlik etti.

https://swipeline.co/cohere-2-1-mily...-yatirim-aldi/

Nvidia, Oracle, Salesforce Ventures, DTCP, Mirae Asset, Schroders Capital, SentinelOne, Thomvest Ventures ve Index Ventures.. Dünyada bu kadar fon , şirket varken bu şirketi nasıl görmezler veya yatırım yapmazlar?

yavv 30 milyon dolara şirket satılıyor şu an HIRSIZLAR tarafından serbest piyasada..

Ya da birileri bunu görmelerine bilerek mi fırsat vermiyor?

işte bu birilerine ben AHLAKSIZ HIRSIZLAR diyorum.

Son düzenleme : lionnes1; 09-06-2023 saat: 12:22.

3. Karim Benzema nın El-İttihad dan yıllık 200 milyon Euro ücret alacağı öğrenildi.

https://www.sozcu.com.tr/spor/dunyad...landi-7706492/

Yani bu Karim Benzema denilen top soytarısı , mesleği olan bir topun peşinde, etrafı 4 duvardan oluşan "stadyum" denilen yerde, deli şizofreni gibi koşmak olan sözde bir spor dalı olan "futbol" denilen sözde spordan bir yılda aldığı maaşla , istese sizin şirketi, 200 milyon dolar bölü 30 dan = 6,6 kez satın alır .

AHLAKSIZ HIRSIZLAR

Son düzenleme : lionnes1; 09-06-2023 saat: 12:48.

4. Distributörculük yapan, eski armada ismiyle , yeni ingram olmuş ismi.. F/K sı 75 lerde.

Piyasa değeri 10 milyar tl lerde ..

https://www.google.com/search?q=armd...t=gws-wiz-serp

Ben batmayı bile göze aldım ulan HIRSIZLAR , ne olursa olsun alacağımı almadan çıkmayacağım bu hisseden , isterseniz 10 sene süründürün hisseyi. Ya batacağım ya da alacağımı alacağım , ortası yok.

HIRSIZLAR

5. Bu yüksek enflasyon ve çok yükselmiş döviz kuru nedeniyle mecburen 2025 yılı nın ilk aylarına kadar bekleyecğim ilk etapta. O zamada kadar zaten dolar 30 lirayı bile aşmış olur. Ciro da dolar bazlı artarsa o zaman 30 lira ve üzeri dolar kurundan çarpma yaparım, tl bazlı ciroyu hesaplamak için. Zaten brüt kar marjı yüzde 85 lerde . Gerisini hesaplamaya gerek yok..

Şimdi siz 18 F/K ile fiyatladığınız hisseyi 2025 ilk aylarında bakalım kaç F/K ile fiyatlaaycaksınız?

Sasa vergi öncesi karı çıkartırsak F/K300 lerde, Hekts 120 lerde, POLTK 100 küsürlerde..

Hepsi aynı borsada işlem görüyor ,birisi marsta, diğeri jupiterde bi diğeri borsa istanbulda değil, hepsi aynı pazarda, Borsa istanbulda işlem görüyor. Onların tahtacıları hep 2-3 sene sonrasını fiyatladı, fiyatlamaya devam ediyorlar. öyle 1-2 ay 100 küsür F/K larda kalmadılar bu hisseler. Senelerdir 100 küsür F/K larda bu hisseler

Hadi Sen, 100 F/Klara çıkartma , ama ne biliyim bari 30 lu F/K lara çıkar

Spek Bey, bu eziyet yeter, inat etme artık .. doymadın mı daha paraya? Sanırım , hazır çoğu herkesi dökmüşssün, gel çıkar hisseyi bari benim gibi çok az sayıda kalan yatırımcılar kazansın . Hisseye yeni girecek olanlara hiç bi şey kazandırma . sonuçta 5 milyon yatırımcı var borsa istanbulda , elbette bi gün birileri farkedecek hisseyi.

Ben batmayı bile göze aldım ulan HIRSIZLAR , ne olursa olsun alacağımı almadan çıkmayacağım bu hisseden , isterseniz 10 sene süründürün hisseyi. Ya batacağım ya da alacağımı alacağım , ortası yok.

HIRSIZLAR

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kendine karar versin
    Son düzenleme : lionnes1; 09-06-2023 saat: 17:49.

6. Bu hafta da böyleyiz...

7. 85 Milyon kişinin kimlik bilgileri çalındı.
    https://www.kamubulteni.com/gundem/8...di-h62842.html

Türkiye'de bu işi yapan kaç firma var? BİST te sadece Kront var siber güvenlik ve kimlik erişimi yönetimi.

Yapa yapa +6 yaptın. Ülkedeki her şirket şu an size muhtaç ama ya siz pazarlayamıyorsunuz bu işi ya da Devlet eşrafıyla bir probleminiz var.

Normalde şu an peynir ekmek gibi yazılım satmanız ve bunları KAP ile açıklamanız lazımdı.

TV ye bir reklam verin dijitale bir reklam verin ; özellikle iş adamlarının izlediği ve takip ettiği mecralara reklam verin deli gibi müşteri akmazsa ben ne olayım.

Linki alıntılayıp ; Bu işi biz çözeriz diye bir twit atmak hiç aklınıza gelmiyor mu?

Fırsat ayağınıza gelmiş.Müthiş fırsat.

Bir sürü dava süreci ve tazminat süreci başlayacaktır yakında.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

8. Bu başlığı şu anda 56 kişi okumaktadır. (1 üye ve 55 ziyaretçi)

Yıldız Tozu

Bu ne amq ya...
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

Sayfa 702/919 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •