Sayfa 586/1005 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: Viop LI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    minik bir borsa deneyi yaptım.

20 bin lira ile ufak bir trade denemesi yapayım dedim, 2 haftadır ancak 500 lira artırabildim. normal yatırım gibi alıp beklesem 2 bin lira civarı artı olacaktı.

nasıl iyi mi?
    24 yıldır bıstteyim...Hissede saatlik-günlük-haftalık trade eden gördüm..Hem de onlarca kişiyle görüştüm..

Hissede trade edipte düzenli-mükemmel kazanan görmedim.Kaşıkla kazanır-kepçe ile verirsin...

Hissede en güzeli yatırımdır...en azında 4-5 aylık yatırım olmalı...

En güzeli uygun zamanda alıp belli değerde satıp; 3-5 ay piyasadan uzaklaşmaktır.

VİOB ise tamamen trade işidir ama onu da kimseye tavsiye etmem..

2.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku

20 bin lira ile ufak bir trade denemesi yapayım dedim, 2 haftadır ancak 500 lira artırabildim. normal yatırım gibi alıp beklesem 2 bin lira civarı artı olacaktı.

nasıl iyi mi?
    Hem tecrübe kazandın hem 500 lira. Daha ne istiyon
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    %20 faizle şimdi faiz arasında hiç bir fark yoktur...
    e507 fark vardır diyor ve açıklıyor.

https://twitter.com/e507/status/1668...CzlYeoh6kuAAAA

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    23 yıldır bıstteyim...Hissede saatlik-günlük-haftalık trade eden gördüm..Hem de onlarca kişiyle görüştüm..

Hissede trade edipte düzenli-mükemmel kazanan görmedim.Kaşıkla kazanır-kepçe ile verirsin...

En güzeli uygun zamanda alıp belli değerde satıp; 3-5 ay piyasadan uzaklaşmaktır.

sırf çıkışı devamında da çöküşü garanti gördüğüm için deneyeyim ne olacak diye merak ettim. o ruh haline girince olmuyor.

hele satınca yukarı devam ederse hiç olmuyor. disiplin çok önemli.

olay tam olarak şöyle vuku buldu.

51 liradan logoyu yakaladım. iş yatırım 95 hedef vermiş. 56 lirada sat vermeye başlayınca sattım. o gün piyasa göçtü. nasıl olsa 95 hedefi var lot artırırım diye düşünürken piyasa ertesi gün hızlıca yukarı aldı. şimdi de bekliyorum.
    audentes Fortuna iuvat

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku

nasıl iyi mi?
    iyi de bu trade denemesinin bir anlam ifade edebilmesi için, istatistik bilimine göre en az 36 ( yazı ile otuzaltı ) kez test edilmesi gerekir.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    VİOBda kontrat sayılıyor...KADEMELER BOŞ...20 KONTRAT bile alsan hemen dikkat çeker ve seni stoplatıncaya kadar ters yönde sürer.

Sabah long yapmak için emir gönderdim..Hemen o anda 10 kademe yükseldi ve pasifte kaldım.Bunu defalarca görüyorum..Bunun için long yapınca 5-6 kademe üstten emir yolluyorum.

Bir de makas var...Makas isterse 300 puan isterse 150 puan yapar ama 40 kontratta sana bu 60 bin tl ye mal olur..

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    derdime dermanı bulayım diye
    bir parça mutluluk duyayım diye
    rüyamda seninle olayım diye
    dün gece doğalgazı kapattım da yattım

pardon
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    24 yıldır bıstteyim...Hissede saatlik-günlük-haftalık trade eden gördüm..Hem de onlarca kişiyle görüştüm..

Hiçbir şey göründüğü gibi değildir

Söyle bir hisse 4-5 ay sonra bakalım, almana gerek yok sadece deneme maksatlı not alıcaz
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 586/1005 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •