Originally Posted by
keko
Dostum yazistigimiz tarihte biraz önce baktım gesanda fiyat 56 imiş..ilk etapta gesanda 100_150 TL lik çıkışlarda seninle hemfikirdik.....yalnız fiyat 90 TL lere geldiğinde bir çok kişi hedef tamam artık gesandan satış vakti geldi diye düşünürken ben gelen kaplara bakarak gesanin 200_300 aralıklarına gitmesi gerektiğini söyledim..forumda da henüz hiç bir beklentisinin gerçekleşmediğini dolayısı ile beklemenin daha faydalı olacağını söyledim...
O vakitlerde de forumda seni biraz sabırsız gördüm...dikkat ediyorum burda da aynı duygulara sahipsin...bence sabır etmeli...
Yalnız seni sevip değer verdiğimi bilmeni isterim...başarıların da ortada ...hele ki gesani satıp 130 lardan Alfas alıp ta 300 lere kadar taşıman harika bir hareketti...seni o konuda da tebrik ettim...şimdi tahminlerime göre sermayen benimkini de geçmiştir....

seninle tek anlaşamadığimiz konu siyasi partilerdir..seçimden önce bayağı tatlı sert atistik..

ama seçimler bitince bizim tartışma konumuz da bitti...memleket için en hayırlısı ne ise o olsun diye hep dua ettik..
Aynı fıkırdeyız Kekocan !! Senın yapmış olduğun analız ve tahmınlerın bana kalırsa yüzde doksan oranında başarılıdır, ufakta bir yanılma payı herzaman olur ,,Bu arada gesanı 260 tl den vermiştim dostum
,,Siyaset vs bunlar gelıp geçici şeyler bizim dostluğumuzu bozamaz !!Sermaye kedıye döndü Kekocan 5 mılyon verıp vıllla aldım
,masrafı falan derken sermaye kuş gıbı kaldı ,yeni baştan başlıyoruz çay koy hancı 
Bu arada Cween bu hafta 200 ü denemelı geçerse 200/250 arasına oturmalı ,,pıyasa müsade ederse ,!!!bayram öncesi bakalım nasıl hareket edecek !!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri