Sayfa 200/345 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon
Arama sonucu : 2753 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Kekocan buda senın benim mesaja verdığin cevap aynı tarihte ,,bende izninle paylaşmış olayım !! Hak geçmesin aynı şeyleri düşünüyormuşuz o dönem , hatta bir ara yeni sasa olacak dıyorduk gesan için ama ikimizde kaçtık !! Demekki fıkirler değişebiliyor!!

Gesanla Cweni kıyaslamak bence doğru değil konjekturlerı ve arz dönemleri çok farklı belki bende arada o hataya düşmüş olabılırım ama gesan bugün arz olsa en az 11/12 milyar pıyasa değerınden arz olur ve bize bu fırsatları sunmazdı !!!

Not :Bu alemde sevıp saygı duyduğum nadır insanlardansın bılıyorsun ,, çok ky nın hayatına katkın olmuştur ,, selamlar !!
    Dostum yazistigimiz tarihte biraz önce baktım gesanda fiyat 56 imiş..ilk etapta gesanda 100_150 TL lik çıkışlarda seninle hemfikirdik.....yalnız fiyat 90 TL lere geldiğinde bir çok kişi hedef tamam artık gesandan satış vakti geldi diye düşünürken ben gelen kaplara bakarak gesanin 200_300 aralıklarına gitmesi gerektiğini söyledim..forumda da henüz hiç bir beklentisinin gerçekleşmediğini dolayısı ile beklemenin daha faydalı olacağını söyledim...

O vakitlerde de forumda seni biraz sabırsız gördüm...dikkat ediyorum burda da aynı duygulara sahipsin...bence sabır etmeli...

Yalnız seni sevip değer verdiğimi bilmeni isterim...başarıların da ortada ...hele ki gesani satıp 130 lardan Alfas alıp ta 300 lere kadar taşıman harika bir hareketti...seni o konuda da tebrik ettim...şimdi tahminlerime göre sermayen benimkini de geçmiştir.... seninle tek anlaşamadığimiz konu siyasi partilerdir..seçimden önce bayağı tatlı sert atistik.. ama seçimler bitince bizim tartışma konumuz da bitti...memleket için en hayırlısı ne ise o olsun diye hep dua ettik..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Dostum yazistigimiz tarihte biraz önce baktım gesanda fiyat 56 imiş..ilk etapta gesanda 100_150 TL lik çıkışlarda seninle hemfikirdik.....yalnız fiyat 90 TL lere geldiğinde bir çok kişi hedef tamam artık gesandan satış vakti geldi diye düşünürken ben gelen kaplara bakarak gesanin 200_300 aralıklarına gitmesi gerektiğini söyledim..forumda da henüz hiç bir beklentisinin gerçekleşmediğini dolayısı ile beklemenin daha faydalı olacağını söyledim...

O vakitlerde de forumda seni biraz sabırsız gördüm...dikkat ediyorum burda da aynı duygulara sahipsin...bence sabır etmeli...

Yalnız seni sevip değer verdiğimi bilmeni isterim...başarıların da ortada ...hele ki gesani satıp 130 lardan Alfas alıp ta 300 lere kadar taşıman harika bir hareketti...seni o konuda da tebrik ettim...şimdi tahminlerime göre sermayen benimkini de geçmiştir.... seninle tek anlaşamadığimiz konu siyasi partilerdir..seçimden önce bayağı tatlı sert atistik.. ama seçimler bitince bizim tartışma konumuz da bitti...memleket için en hayırlısı ne ise o olsun diye hep dua ettik..
    Aynı fıkırdeyız Kekocan !! Senın yapmış olduğun analız ve tahmınlerın bana kalırsa yüzde doksan oranında başarılıdır, ufakta bir yanılma payı herzaman olur ,,Bu arada gesanı 260 tl den vermiştim dostum ,,Siyaset vs bunlar gelıp geçici şeyler bizim dostluğumuzu bozamaz !!Sermaye kedıye döndü Kekocan 5 mılyon verıp vıllla aldım ,masrafı falan derken sermaye kuş gıbı kaldı ,yeni baştan başlıyoruz çay koy hancı

Bu arada Cween bu hafta 200 ü denemelı geçerse 200/250 arasına oturmalı ,,pıyasa müsade ederse ,!!!bayram öncesi bakalım nasıl hareket edecek !!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3. Europower Enerji Şirketi #EUPWR Ankara Sincan'da bulunan 6.760 m² yüzölçümüne sahip fabrika arsasını ve binasını 72.994.800 TL bedelle satın aldığını bildirdi.

Europowere böyle bir haber düşmüş...dönümünü kabaca 11 milyona almış..oysa biz 116 dönümü 845 milyona aldık...kabaca dönümü 7.3 milyona...bazı yatırımcılar çok pahalıya aldığımızı söylemişti...oysa hem vadeli hem de ucuza aldığımız anlaşılıyor...bir de aldığımız alanın devasa olması insanı gerçekten de çok heyecanlandırıyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Aynı fıkırdeyız Kekocan !! Bu arada gesanı 260 tl den vermiştim dostum ,,Siyaset vs bunlar gelıp geçici şeyler bizim dostluğumuzu bozamaz !!Sermaye kedıye döndü Kekocan 5 mılyon verıp vıllla aldım ,masrafı falan derken sermaye kuş gıbı kaldı ,yeni baştan başlıyoruz çay koy hancı

Bu arada Cween bu hafta 200 ü denemelı geçerse 200/250 arasına oturmalı bence pıyasa müsade ederse ,!!!bayram öncesi bakalım nasıl hareket edecek !!
    veren de ALLAH ...alanda da ALLAH...O diledi mi gerisi kolaydır...
    Son düzenleme : keko; 18-06-2023 saat: 11:38.

5. Keko şu yeo yuda incele bence , pıyasa değerı kadar iş aldı neredeyse ,yıl sonu ıle beraber aldığı işler piyasa degerını katlar 96 milyon sermayelı şirket ,çok geri kaldı pıyasadan,yıl sonu kar rakamı 1 mılyar ve üstü gelir muhtemelen,acımasız bir tahtacısı var ,şirket sahıbı 14 mılyon lot gıbı bir hısse satacam demiş ve hısse zırvesınden tepetaklak aşağıya gelmişti ,eğer bu taşı şirketın önünden kaldırır ve bu karlılık devam ederse senınde dediğin gıbı şirketin temelı onu olması gereken fiyatlara götürebılır ,şuan pıyasa değeri 7 mılyar bıle değil !! Aslında yıl sonuna kadar güzel bir potansıyel barındırıyor gıbı !!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Ben de çocuklara 2.5 kilo gram altın aldım...3.9 milyona...hala elimde elhemdulillah ciddi bir sermaye var....veren de ALLAH ...alanda da ALLAH...O diledi mi gerisi kolaydır...
    Maşallah Allah daha da çok versin güzel insan ,fazlasıyla hakedıyorsun ,!!!

7. Ama ne olursa olsun buranında iti köpeği bitmiyor ,,beledıyeye itlaf etsin diye haber salsakda bu piyasada bunlar bitmez ,mutlaka çıkarlar bır yerden ,bırde amip gıbı kendi kendine çoğalan cınsten çoğu ,,iyi nıyetlı olanlar olduğu gıbı ınsan kanından beslenen soysuzlarda çoktur, ky bunlara da çok dıkkat etmelı !!!kuşlu sitede bunlar daha fazla olsada buradakilere de dıkkat etmelı !!

8. Küçük Bi hatırlatma yapayım cwene sadece 116 dönüm arsa almadı üstünde yanlış hatırlamıyorsam 46 bin m2 kapalı alanı olan fabrika binasıyla aldı bu günkü inşaat maliyeti yle 46 bin m2 lik bir fabrika binasının maliyetini hesap edersek fabrika arsası bedeva dan halliceye mal olduğunu anlarız sanırım ayrıca kendi üretiminin bir cadde ötesinde olması piyango gibi bişey şimdi ilk çeyrekte net kar marjı %06 geçen senenin ilk çeyreği 8 küsür milyon net karı varken bu sene 99 milyon şöyle Bi kıyas yapabiliriz geçen sene ilk çeyrekte 8 küsür net karı olan şirket sene sonu 900 milyon kar açıklayıp net kar marjı %19 oluyor ise bu sene maliyet azaltıcı eva ve batarya üretimini devreye sokan maliyet azaltıcı yatırımlarının yanı sıra panel üretimini 1.3GW tan 1.8GW a çıkaran 2023 ün ilk çeyreğinde 99 milyon kar açıklayan cwene nin 2023 yıl sonu kar akibeti ne olur diye Bi kıyas
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

Sayfa 200/345 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •