Artan

2.228,00 9.97 11:41
13,26 9.95 11:41
33,36 9.88 11:41
3,34 9.87 11:41
3,38 9.74 11:41
Artan Hisseler

Azalan

11,87 -9.94 11:41
387,00 -7.42 11:41
36,30 -7.02 11:41
37,34 -6.65 11:41
273,50 -5.69 09:55
Azalan Hisseler

İşlem

13.555.119.013,10 11:41
12.041.456.954,50 11:41
10.184.460.172,17 11:41
8.479.527.909,90 11:41
8.233.241.961,10 11:41
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    TEB ve İNG günlük te %35 veriyor. Birde Garanti'nin yeni çıkan GJH kodlu para piyasası serbest fonu var oda o civarlarda veriyor çıktığından beri..
    Mudi 39% veriyor. Bir haftadır kullanıyorum, gayet iyi. Değerlendirilebilir.

Yarın dönüşüm var, 22 Haziran beklenmeli mi? Bayram öncesi çok değişeceğini sanmıyorum oranların..

2.  Alıntı Originally Posted by eraxes Yazıyı Oku
    Mudi 39% veriyor. Bir haftadır kullanıyorum, gayet iyi. Değerlendirilebilir.

Yarın dönüşüm var, 22 Haziran beklenmeli mi? Bayram öncesi çok değişeceğini sanmıyorum oranların..
    Bayram tatilini günlük de geçeceğim. bayram dönüşü bakacağım.. Mudi %39 nedir anlayamadım.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Bayram tatilini günlük de geçeceğim. bayram dönüşü bakacağım.. Mudi %39 nedir anlayamadım.
    Mudi diye bir uygulama var gunluk piyasanin uzerinde kendi havuzlarindaki paraya yuksek faiz oranlari ile baglayip uygulamaya katilanlara piyasa uzerinde faiz oranlari ile nemalandirma sagliyorlar

Bu uygalamada kullandigin yatirim hesabiniza Ünlu&Co aracilik etmekte googla mudi app yazarsaniz web sitelerinde detayli bilgiler mevcut

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    Mudi diye bir uygulama var gunluk piyasanin uzerinde kendi havuzlarindaki paraya yuksek faiz oranlari ile baglayip uygulamaya katilanlara piyasa uzerinde faiz oranlari ile nemalandirma sagliyorlar

Bu uygalamada kullandigin yatirim hesabiniza Ünlu&Co aracilik etmekte googla mudi app yazarsaniz web sitelerinde detayli bilgiler mevcut

Stopaj hariç net oran mı. Birde güvenilirlik derecesi nedir..

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Stopaj hariç net oran mı. Birde güvenilirlik derecesi nedir..
    okumuş çocuklar kurmuş...

yatırımcıları da iş hayatında bilinen tanınan, yamuğu olmayan kişiler bildiğim.

https://www.mudi.app/hakkimizda

hamza sütbıyık - tanınmış kişi - dijital içerik üreticisi. TikToker Youtuber ...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku

TMSF mevduat güvencesi kapsamında olduğunu sanmıyorum.
    Yine de siz bilirsiniz?

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yine de siz bilirsiniz?
    Ben de para yatirma vs deneyimlemedim, tam hukuki mevzuatina da hakim degilim merak eden girsin incelesin diye bilgilendirmede bulundum forum amacina uygun olarak

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yine de siz bilirsiniz?
    sanrılarla yaşanmaz. hayat hızlı akıyor, bilgiye ulaşmak avuç içi kadar yakın.

[IMG][/IMG]

https://www.mudi.app/destek#Faq
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •