Sayfa 701/1005 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,601 - 5,608 arası.

Konu: Viop LI

1. şort giydiricek tahtalar çoktu bugun yararlananlara bol kazançlar.
    kolay gelsin
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2. Yeni yılın $ bazlı en düşük kapanışı olmuş 2022 kasım seviyelerine geldi

3. Bugün gördüğüm piyasa salça fiyatları ile salçacılar stoktan iyi kar açıklar sanki. İlgilenen arkadaşlar takibe alabilir markette ki salça fiyatlarına bakın stoklarına bakın karar verin

4. Gaye hanımı öneren getiren katar şeyhiymiş Gaye hanım Reisin cinlerini tepeye çıkaracak bir faiz artışı yapmaz. Ama kkm ile ilgili bir düzenleme olur. Şu durumda kkm nin iptal edilmesi en mantıklısı tabi kkm iptal edildiğinde o paranın kur yada başka bir enstrümana kaymasının önlemini alırlar. Bir yerlere baraj koymak lazım.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bugün gördüğüm piyasa salça fiyatları ile salçacılar stoktan iyi kar açıklar sanki. İlgilenen arkadaşlar takibe alabilir markette ki salça fiyatlarına bakın stoklarına bakın karar verin
    Cali dibinde bekliyom bekliyom
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Gaye hanımı öneren getiren katar şeyhiymiş Gaye hanım Reisin cinlerini tepeye çıkaracak bir faiz artışı yapmaz. Ama kkm ile ilgili bir düzenleme olur. Şu durumda kkm nin iptal edilmesi en mantıklısı tabi kkm iptal edildiğinde o paranın kur yada başka bir enstrümana kaymasının önlemini alırlar. Bir yerlere baraj koymak lazım.
    kanal istanbuldan arsa verirler mi?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7. Ekonomi politikalarına bakılır ise gıda üretenler üzerinde baskı olur, bir çok ürüne ihracat izni geliyor.

Ucu fakir fukaraya dokunanlarda dikkatli olmak lazım.

Domates salçası çimento gibi artık commodity bir ürün, ortalama 1- 1,5 dolar kg seviyesinde oluyor, yani özel bir durum olmadıkça oradan zengin olmak zor. Hisse hikayesi olan var ise başka.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    anladığım longladın galiba Kurt
    Yok bugün işlem yabmadım, kambur balina mı mavi balina mı ayırt etmek zor, mavi balina ise belki yarın lönklüyenbilürüm belli olmaz
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 701/1005 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •