Sayfa 546/1003 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 4,361 - 4,368 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. Şaşırmamak lazım. Bu ülke notuyla büyük fonlar gelemez. Ha not duzelse gelir mi orası da muamma. IMF zaten gündem dışı. Gelse gelse sağlam faize kısa vadeli carry tradeciler gelir. El mecbur yön körfez sermayesi. Onlar da yüksek kazanç ister. Kelepir birşey varsa onu almak ister.

Yumurta ikizi.!!!!
    Arjantin nostaljisi.!!!
    50 milyar dolar .!!!
    Imf parası fiyatlara dahil.!!!!
    Yinede dikiş tutmamış.!!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    Yarın karar var gece bae ye gitmiş bizimkiler. Hayırlısı…
    https://youtube.com/shorts/HO8tXrAetZk?feature=share

1-Bu kurdan girerlermi
    2-Araplar faiz severmi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,281
     Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    1-Bu kurdan girerlermi
    2-Araplar faiz severmi
    Bedeviler kendine menfaat sağlayan herşeyi sever,kadınları mal sayar,oğlan çocuklarlan oynaşmayıda sever,yani sübyancılık onlara hastır,bu bulaşıcı bir hastalıktır bize bile bulaşmıştır,benim arkadaşımın oğlu olan Mustafa Öztürk marmara ün ilahiyetçi proftu onların meziyetlerini iyi anlatığı için,iktidarın yalakalarından baskı gördüğü için istifa edip Almanyaya gitmiştir

6. Ben ülkeyi şöyle görüyorum. Bir kaç tuzak kurmuş peynir ekmek koymuşsun ve bu tuzakla kaç defa bu tuzağa düşen fare ve kuşu avlamışsın yine aynı tuzakla aynı avı avlamak istiyorsun. Avcı aynı ve ava iyi niyetini göstermek zorunda. Bugüne uyarlama yaparsanız eğer kişilerin demokratik hak ve özgürlüklerini vermeden onu tanımadan ülkenin tam demokrasi ve özgürlük içinde olduğunu dünyaya göstermeden dünyanın güvenini kazanamazsınız. Gidip Arap sermayesine bir şeyler verip de onlarla idare edersiniz ama halının altındaki pislikler elbet bir gün gün yüzüne çıkacaktır

Fitch, TCMB'nin politika faizini yıl sonuna kadar yüzde 25'e yükseltmesini bekliyor. Fitch, TCMB'nin 2025'te bir indirime gidene kadar faizi yüzde 25 seviyesinde tutacağını öngörüyor.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Fitch, TCMB'nin politika faizini yıl sonuna kadar yüzde 25'e yükseltmesini bekliyor. Fitch, TCMB'nin 2025'te bir indirime gidene kadar faizi yüzde 25 seviyesinde tutacağını öngörüyor.
    Adamlar bizi iyi tanımış. Bir seferde şok faiz artışı olmaz diyorlar. Yıl sonuna kadar anca % 25’e yükseltilir diyorlar.

Sayfa 546/1003 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •