KAMU BANKALARI PPK KARARI ÖNCESİ DÖVİZ ALIMI YAPIYOR: KAYNAKLAR
#usdtry
Kaynak: Bloomberg
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Adalet Bakanı Tunç: 2 Temmuz 2023'ten itibaren 2 Temmuz 2024 tarihine kadar bir yıl süre ile konut kiralarında kira artışı, %25 üst sınır olarak uygulanacaktır.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
4 dakika sonra ak koyun kara koyun belli olacak![]()
Merkez Bankası politika faizini %15'e yükseltti
TCMB: Kurul, dezenflasyonun en kısa sürede tesisi, enflasyon beklentilerinin çıpalanması, fiyatlama davranışlarındaki bozulmanın kontrol altına alınması için parasal sıkılaştırma sürecinin başlamasına karar vermiştir
TCMB: Parasal sıkılaştırma sürecinin başlaması ile para politikasının etkinliği artacaktır
TCMB: Kurul, mevcut mikro- ve makroihtiyati çerçeveyi, piyasa mekanizmalarının işlevselliğini artıracak ve makro finansal istikrarı güçlendirecek şekilde sadeleştirecektir
TCMB: Sadeleşme süreci, etki analizleri yapılarak kademeli olacaktır
Yer İmleri