Sayfa 858/1005 İlkİlk ... 358758808848856857858859860868908958 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,857 - 6,864 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İlk işe girdiğimde zarf ile maaşlar verilirdi. Şimdi bankadan ödeniyor. Asgari ücret 10 bin TL, minimum 50 tane 200 lük banknot gerekir. Kayıt dışılıkla mücadele için yüksek küpur özellikle çıkmıyor olabilir.

Gaye Erkan imzalı banknotlar da daha piyasaya çıkmamış olabilir.
    Bu ülke ayağa kalkacaksa ilk yapılması gereken digital para. Kayıtdışı kazanç çok yüksek. Rant vergisi çıkmalı. Adamın bir evi varken üç beş evi oldu oturduğu ev hariç hepsine rant vergisi alınması gerekir.

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    EREĞLİ, tam bir MERZİFON eşşşeği

Üzerinde OTURAN BOĞA var.
    Daha vakti var Abka

3. kaştan herkese selamlar...

bu seneki ilk tatilimin sponsoru sasa oldu...

ondan yolduklarımızla sefa sürüyoruz...

Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu ülke ayağa kalkacaksa ilk yapılması gereken digital para. Kayıtdışı kazanç çok yüksek. Rant vergisi çıkmalı. Adamın bir evi varken üç beş evi oldu oturduğu ev hariç hepsine rant vergisi alınması gerekir.
    O olmaz, ona bakarsan yememiş içmemiş altın biriktirmiş yastık altına koymuş, ona vergi gelmesi daha büyük ihtimal. ABD'de zamanında olmuş.

Ben inançlı biri olduğum için kaos normal geliyor, inancı olmayanın bu dünyada delirmesi gayet normal.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Borsa dolar bazlı hemen hemen her gün değer kaybediyor. Tweeter'da höstadlar ve millet borsa yükseldi diye hava atıp seviniyor. Enteresan bir ülkeyiz ... Kayıt dışı ekonominin en büyük düşmanı digital ortam veya digital paradır. Nakit para ile ödemeyi kaldırıp sadece kartla ödeme olsa ( galiba avrupa'da bir kaç ülke başlamıştı, sonra akıbeti ne oldu, bakmak lazım.) kimse vergi kaçıramaz. Daha elden kira isteyen var sırf vergiden kaçmak için.

7. Fakirlere satılan ürünlerde kar marjı düşük oluyor, profosyonel kurumlara satılan mallarda da durum karşı taraf akıllı ve alternatif bulduğundan olduğundan aynı.

Orta-üst denilen kısıma mal ve hizmet üretenler daha şanslı. Örnek olarak uçak bileti çok kullanan kesimi hedef alan ürün ve hizmetler ama kayıt içinde olmak kuşulu ile yoksa küçük hissedarı çarpmak da yaygın.

Ben markasız süt alıyorum ama komşum markaya dikkat ediyor bana 2-3 lira daha fazla ver düzgün süt al dedi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ne önerirsin 2 veya 3. evi alana?
    Alma git dolar al mı dersin veya mevduata koy mu?
    Önerilerin nelerdir?

Sayfa 858/1005 İlkİlk ... 358758808848856857858859860868908958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •