Sayfa 607/1003 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 4,849 - 4,856 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Strateji filan yok bence, eger olsaydi, faizler %15'e degil, %40'a cikardi.

Banka Genel Mudurlerinin bu yeni MB baskani icin ne kadar sasirdiklerini anlatan Youtube videolari var, izleyin.

Bu kadinin Turk Bankacilik sisteminden haberi dahi yok, ogreniyor henuz.
    Abi bunların faizi 40 yapması çok şeyi değiştirmez. Bunlar bir bütün hukuk güçler ayrılığı demokrasi şeffaf ihaleler vs bunların bunları yapması imkansız o yüzden boşa kürek çekiyorlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim beş yıllık tahminim 3 lu basamaklı eğer bu kafa değişmezse üçlü basamağın zirvesi de görülür.
    Bu kafa yapısı isteseler de istemeseler de değişecek. Taşıma suyla değirmen bir gün dön(e)meyecek. O yüzden faizler daha da yükselecek..Ne kadar erken o kadar iyi. Bir de kamuda savurganlıklara son vermeleri gerekiyor.

3. Tl yi savunmasiz birakirsaniz 2 yildir tl nin nasini bellediler negatif faiz vererek hos son 10 senede real faiZ 2 3 ay verildi.. ama bu kadar negatif faiz hic olmadi ne dunyada ne uzay da

Dolar bu olacak demek cok dogru degil..
    Benim gordugim su
    Piyasa sa her turlu mal hizmet
    Dolar 20 iken 27 30 arasindaki bir dolar kuru ile fiyatliyordu
    Araba ve evler haric
    Arabalarda dolar kuru 41 42
    Evlerde dolar kuru 45 47 arasi..
    Bence bu adamlar su an piyasayi izliyorlar gibi.. dolari 28 30 arasinda dengelenebilir.. ben bir sekilde mart secimlerine kadar dolari bir sekilde 30 altinda tutacaklarini dusunuyorum..

Bir ay icinde dolar 30 olursa
    Dpvizi olanlar satip baska seylere yonelenebilor sanki ytd

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    Bu kafa yapısı isteseler de istemeseler de değişecek. Taşıma suyla değirmen bir gün dön(e)meyecek. O yüzden faizler daha da yükselecek..Ne kadar erken o kadar iyi. Bir de kamuda savurganlıklara son vermeleri gerekiyor.
    Nüfus müdürü göreve başlayan bir sürü gereksiz makam araçları var bu kadar savurganlık ile kriz olmaması imkansız

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku

30 lira da olur 40 da 100 de ... ama burda bir çok değişken devreye giriyor ve hepsi ekonomik değil
    Hocam, anlatmak istedigim su, bu yonetimin milleti soymak disinda bir plani programi onceligi yok.

Yoksa, memlekette zehir gibi iktisatcilar, MB'cilari, bankacilar varken, gidip ulke ekonomisine bu kadar fransiz bir kadini alip oraya koymazdi.

Ozetle, dolar alan, bu soygunu daha az zararla atlatir.

O nedenle de, 28 TL. gibi tahminler bence cok dusuk kaliyor.

6. Takipci sayisindaki artisa bakiyorum da, konuyu merak eden cok sayida kisi var.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Şuan öyle değil köyden sordum çok iyi fiyatlar para kazanıyorlar öyle dediler.
    Pancar küspesi ile mi besliyorlar.???

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8. Ev araba her neyse daha önce kaç maaşına alabiliyorsan o maaşı alman lazım. Eyt çıkmamış olsa %70 net artış gelirlerde kayıp var. Bu dünyada durağanlık olduğunda iç piyasada karşılıklı görür.

Sayfa 607/1003 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •