Sayfa 937/1005 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 7,489 - 7,496 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...69#post6466569

pozisyon pert olsa da aynen devam ..

Bas palacim aşşaağğı basss ,vur kırbacı vurrrr..

Şimdi 7078.25 ,7093.50 en yüksek gördü..tarihi zirvesi 7190.50
    703100 ..bas la pala ..vur kırbacı ..kan aksın kırmızı kırmızı
    Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Sadece hissede işlem yapmak bir tarafa kanalize eder..Sürekli ''yükselmesi'' üzerine bakışa sahip olursun.Objektiflik azalır.

Ama VİOB öyle değil.2 taraflı düşünürsün...Mesela benim en büyük fantezim: viob 8.000 olunca(bıst100 7.000 olsa) agresif short açıp beklemektir.

Hedef en az 2.000 puan...Arkama küresel düşüşü de alırsam....missssssssss olur...

Ama hisseci bu hayali saçma görür...çünkü tüm gözlemlerimde ve sosyal hayatta şunu gördüm: MENFAATLER-TEMENNİLER DÜŞÜNCEYİ ŞEKİLLENDİRİR...

TAVUK-YUMURTA döngüsü burada da vardır...TEMENNİLER Mİ DÜŞÜNCEYİ; DÜŞÜNCE Mİ TEMENNİYİ etkiler-doğurur..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,013
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Sonuçta faiz yükseliş startı verildi mi? verildi ..bu nasıl ve neyin bir kutlamasıdır!?
    ortada realist olmayan ekonomi politikalarının yarattığı anomali var ..mart seçimlerine kadar tadını çıkarmak lazım marta kadar..Şimşek esas ortodoks yüzünü seçim sonrası gösterecektir ..eğer gerçekten enflasyondan kurtulmak isteniyorsa

4.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    ortada realist olmayan ekonomi politikalarının yarattığı anomali var ..mart seçimlerine kadar tadını çıkarmak lazım marta kadar..Şimşek esas ortodoks yüzünü seçim sonrası gösterecektir ..eğer gerçekten enflasyondan kurtulmak isteniyorsa
    Bakalım ...
    Hayat hoş gerisi boş

5. 6957.75

Vur la kırbacı vurrrrr ,gırnızı gırnızı kan aksın

Halkb cılar TTKOM cular bile laf eder oldu ya
    Hayat hoş gerisi boş

6. Kirbaci vursa ne olucak Abey ?
    bugun %0.50 kirmizi olsa yarin +%3 gap yapar
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    6957.75

Vur la kırbacı vurrrrr ,gırnızı gırnızı kan aksın

Halkb cılar TTKOM cular bile laf eder oldu ya
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Borsada ahkam kesmemek lazım...Kim aptal-kim embesil bilemem ama borsada her rakam mümkündür.

Buradan düşmez diyen alır fulll malını yapıştırır ekstresini ve 3 dolar kadar bekler.....5 dolar demedim..3 dolar diyorum...

Çakalların gazına gelen 3 dolardan mallandı...Eğer dolar bazlı ralli olacaksa bu seviyelerden alın..5 dolar olsun...

Analiz-grafikte-geçmişten haberi olmayan da beylik laflar etmesin..Tek hükümet varken...olay bu.5 kere dipleri test etmişiz...NACİDEN sonra yine test etmişiz...

YERİM SİZİN ENFLASYONU..BAKIN DEFALARCA YAPIŞTIRDIM.1990-2000 YILLARINI orada dolar bazlı geniş aralıkta dalgalanma var...

1.30 olur olmaz bu çok iddialı ...Ama olmaz da diyemem..

Ha..buraya defalarca yazdım...ÇANAK/KULP günlüklerde genelde işler..hedefi: 7.000 dir(bıst100)...oradan sonrada tek lot hisse almam ve sadece short yaparım...Buraya sürekli long yaptığımın ekstresini de yapıştırıyorum...Formasyonlar bazen tutar..onun için o yönde SİSTEMLE işlem yapıyorum..Tutmazsa zararı hemen kesersin...

işaretlediğim yeri yazıyorsan başarılar dileyim sana .
    o sene yatırımcı kaçmış borsada ,
    borsayı kim yönetiyormuş,
    yabancı payı kaçmış onlarada bak.
    1.30 endeks demek iflas demek..
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

8.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Kirbaci vursa ne olucak Abey ?
    bugun %0.50 kirmizi olsa yarin +%3 gap yapar
    Bugün ykyatırımdaki brokerim aynısını söyledi ..zaten ilk şort poz aldığımda da söylemişti ..bayram sonrası ayrı bir borsa göreceğiz mert bey-yapmayın..inanmadım ..kız haklı çıktı
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 937/1005 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •