Sayfa 677/1003 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 5,409 - 5,416 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. Memur maaşına yapılan zammın 8000 TL si seyyanen verilen para emekliye yansımaz o tutar kelime oyunu var. Emekliye ekstra seyyanen verirse yakında rte açıklar pek tahmin etmiyorum. Ama 3500-5500-7500 zammını alanlar zam bekliyor. Ulan daha biz zam almadan 500 TL fazla diye beklerken onlar ha bire zam bekliyor beleşci tayfa. Ah ilk önce bunları dikseler olmaz mı.

2. Bu arada dikkatimi çekti. Migros ta bazı çalışanlar covid maskesi ile çalışıyordu bizim bilmediğimiz bir şey mi var ki.

3.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    yapabiliyorsanız 2-3 sene ödemeyin.bugünkü tutarı 3 sene sonra faizsiz ödediğinizde ciddi karınız olacak.yüksek vergi dönemine girdiğimizden birçok bireysel ve kurumsal vergi ödeme yükümlülüklerini bugünkü gibi yerine getiremeyecektir.bu yüzden sık sık vergi affı olacaktır diye düşünüyorum.
    Şimdiye kadar hiç bir ödemeyi bırakın odememezlik yapmayı gecikmeye dahi bırakmadım.
    Bana göre değil öneriniz Sayın Sugosu.
    Ben akıllanmaz pis münafık muhalifim!!!

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Memur maaşına yapılan zammın 8000 TL si seyyanen verilen para emekliye yansımaz o tutar kelime oyunu var. Emekliye ekstra seyyanen verirse yakında rte açıklar pek tahmin etmiyorum. Ama 3500-5500-7500 zammını alanlar zam bekliyor. Ulan daha biz zam almadan 500 TL fazla diye beklerken onlar ha bire zam bekliyor beleşci tayfa. Ah ilk önce bunları dikseler olmaz mı.
    Bu durum olur da emekliye ek zam yapılmazsa emeklilik planımı gözden geçirmek zorunda kalacağım gibi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,676
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu arada dikkatimi çekti. Migros ta bazı çalışanlar covid maskesi ile çalışıyordu bizim bilmediğimiz bir şey mi var ki.
    Olabilir burası 21 senedir RTE yönetiminde bir ülke,herşey gizli saklı,geberik özalda öyleydi çernobil vakasını gizlemişti,son günlerde bende bir kırgınlık vardı o yönde şüphelerim var,zaten devamlı virüs beni teğet geçti,sadece hafif kırgınlıkla atlattım,sanırım genetikten dolayı,çünkü bizim kan bağı tayfasına hiç bir şey olmadı,ama hariçleri komada geçirip kayıp verenlerde oldu,ama bu melet vücudu terk etmiyor bir tarafında gizleniyor zayıf anını kolluyor,şu iyiliğide var,ne derler pisliği pislik temizler,kanser hücrelerini vücutta barındırmazmış,ne derece doğru bilmiyorum,ama vücudun hassas noktalarını deforma etme özelliği var diyenlerde var,mesela kalp,damar ve beyin,geçende hiç bir şeyi yokken tanıdık biri komaya girdi kalpten,doktorlar buna bağladı,bu meret vücuttan zor çıkıyor,devamlı bağışıklık sistemini sağlam tutmak lazımmış,burada bazıları öneri veriyor,mesela alkollü ayran

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu arada dikkatimi çekti. Migros ta bazı çalışanlar covid maskesi ile çalışıyordu bizim bilmediğimiz bir şey mi var ki.
    anadolujette de bazı kabin gorevlilerinde vardı.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Ocak ayını damı alacaklar tekrar? İyide kanunlar geriye dönük işlemez diye biliyorum, nasıl olacak?
    Ocak ayı vergisi diye birşey yok aslında. 2023 vergisi, her sene olduğu gibi ocak ve temmuzda olmak üzere 2 taksitte alınıyor. Bu durumda toplamının 2 katını ödeyeceğiz maalesef...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Ben biraz gerçekçi olacağım.onlarca yıl insanlar 2.0 motor araba alamadı vergisi yüzünden.sıfır 1.6 arabaların bile vergisi insanların belini büküyordu.
    Şahsen mtv nin çok düşük kaldığını düşünüyorum.1.6 ve aşağısı 15 bin , 1.6 üzeri 30 bin gibi rakamlar olmalı.
    Diğer yandan nitelikli konutlar inanılmaz çoğaldı.bugün aylık aidatı 2500-3000 aşağısında sıfır ev yok gibi büyük şehirlerde.( site içi )
    Eve yılda 50 bin aidat ödüyorsunuz, emlak vergisi 1000-1500 tl.bu da aşırı orantısız kaldı.yıllık emlak vergisi 3-4 kat artsa, mtv ler eskisi gibi orantılansa inanılmaz bir ek vergi kaynağı oluşur.keza bu 2 vergi tabanın değil varlıklı kesime getirelecek vergi artışı olduğundan akp oylarını çok ciddi etkilemeyecektir.
    bazen bana içinden sövenler oluyordur ama küfür etmeyecekseniz şu mesajımı alıntılamak istedim..

Sayfa 677/1003 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •