Sayfa 332/472 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432 ... SonSon
Arama sonucu : 3776 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

Dostum hala polyanna kalbimizde ama sole yapilsa da bize bol para yol kanalizasyon olsun diye atifta bulunuyor elbette secim olmadikca bize zirnik olmaz bu temmuz da bile belki bisi cikmiyacak yok kemer sikcazz arkidaslar dicekler ocakta belki veririz 3-5 dicekler ne dersin

Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    Hala ciddi ciddi yok efendim fonlar BES gibi x yatırımda kullanılsın ya da x emekli olacak torba yasa vs konusanlar var.

Arkadaşlar devlet sizden haraç alıyor ve oy satın almak için bunu ise yaramaz yiginlara dağıtacak.

Primlerininz kağıt üzerinde prim.
    Teknik olarak bedava faizli kredi
    Fiili olarak ise haraç.

Kimsenin sizin primlerinin değerlendirmek gibi bir hedefi yok.
    .
    Yapabileceğiniz yegane şey imkanınız varsa ödeyeceğiniz primi minimuma çekmek.

Nispeten iyi maaşlara eyt li olup işten ayrılanlar hayatlarının tokadını yemek üzereler.

Max 3 yıl içinde maaşları asgari ücret civarına gelecek.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Evet dostum zor sartlar ve sizlerin yasadigi o buyuk travma kolay degil, zaten hayata da bir kere geliyoruz onun en iyi sekilde gecmesi maddi imkanlari da organize ediyorsaniz elbette ana sutu gibi helal olan emeklilik olmalidir.. Saygilarimla

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Malesef antakyadayım Ve çadırda çalışmak ya da kalmak istemiyorum. Ayrıca tayin imkanı da yok. YAni çalışma şartları enaz 2-3 sene daha çok kötü olacak..değmez diyorum.. Malesef bu işçi ve en düşük meur maamşı da bizi bitirecek gibi... Değmez diyorum.

Sadece brut maasa tabi olan birinin odeyecegi primi minimuma a cekme imkani olmaz ayrica su kadar prim odedim demek te esnaf yada istege bagli odeme disinda kimsenin surekli soylemesi gereken cumle olmamalidir. Az odeyebilen zaten oder fazla odeme imkani olan da bunu yapabilir ...

Alıntı Originally Posted by tcspirit Yazıyı Oku
    Kimse bilmiyordu. Herkesi aydınlattınız. Var olun. Herkes minnettar bu süper bilgi için size.

4. SGK emeklilik robotuna göre, müstakbel emekli maaşıma %19.5 oranında zam gelmiş bugün. Tam enflasyon oranı kadar yapmışlar. Hani refah payı v.s...?

5. Selam,
    Simdi Mart'ta emeklilige basvuran ve hala sonuc bekleyen bir kisi Mart-Temmuz donemindeki birikmis emekli maaslarini eski rakamdan mi alir yoksa bu yeni aciklanacak zamli rakamdan mi?

6. Mantık olarak, eski rakamdan alması lazım. Sonuçta, zam bu aydan itibaren yapıldı

Alıntı Originally Posted by callandor Yazıyı Oku
    Selam,
    Simdi Mart'ta emeklilige basvuran ve hala sonuc bekleyen bir kisi Mart-Temmuz donemindeki birikmis emekli maaslarini eski rakamdan mi alir yoksa bu yeni aciklanacak zamli rakamdan mi?

7.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    SGK emeklilik robotuna göre, müstakbel emekli maaşıma %19.5 oranında zam gelmiş bugün. Tam enflasyon oranı kadar yapmışlar. Hani refah payı v.s...?
    sgk emeklilik robotu nedir?

8. https://uyg.sgk.gov.tr/AylikHesap/

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    sgk emeklilik robotu nedir?

Sayfa 332/472 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz