Sayfa 980/1005 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 7,833 - 7,840 arası.

Konu: Viop LI

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    Vegas'ta olan Vegas'ta kalır, borsa istanbul' da gün içinde olan gün içinde kalır... ertesi güne trade pozisyonu devretmek pek hoş görükmüyor bu volatilitede....

sözüm bir tek sana
    selam gönder bana
    gidenlerden, bir tek
    seni bana ekledim
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

https://www.youtube.com/watch?v=UAjk...remCO%C5%9EKUN

Bakın adam tam ekonomi dersi veriyor......mutlaya dinleyelim.....
    Son düzenleme : TOKATYILDIZI470; 06-07-2023 saat: 00:22. Sebep: .....................................................

3. Rakamlar bence yanıltıcı, açık halde kalan pozisyonlar için hesaplanıyor olmalı.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. APS değişimleri

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bazıları hayal kurar, ya 1 taleyken o hisseye 100bini gömseydim şuan 40 milyonum olurdu,
    Boşuna hayal kurmayın olmazdı.
    Olmaz tabiki spek dışında kimse 400 e gideceğini bilemez bilsede o kadar kalamaz ha hesabın şifresini unutur ekrana bakmazsa şans eseri olabilir. ornek 5 tl lik thy yi hala 120 lira iken tutabilen bir borsa yatırımcısı kaç kişi var acaba...

6. 2 tl den beri isctr taşıdım hala al sat taşımaya devam çok büyük ticari ve mesleki kayıplar yaşamıştım tümünü borsada geri kazanıyorum eşeği kaybedip geri bulma olayı fabrika borcu ve batıklar mevzu işler uzun hikaye nakit kayıplar milyon dolar seviyelere varmış 20 senelik fırsat kazancını eklemedim bile

Sosyal sınıf düşen fakirleşen orta sınıfa dahil olan bir insanım neticede ..( çok sayıda yerli yabancı aşırı paralı arkadaş ve tanıdık olsa da yağında kavrulmak nedir öğrenmişimdir )

İş bankası c de ilk hedef 30-40 aslında sonra da 200 tl 6 sene sonraki hedefim.

100 katına tl bazında gidebilir mi evet mümkün gidebilir bu iş bankası c ( YTD )

30 katı gidince satmak ister insan 10 kata neden satalım enayi miyiz benim dairem 5 kat zamlandı mesela 2 misli para kazansan sen satar mıydın senelik enflasyon % 200 olmuş satar mısın 10 kat aslında 2 kat getirte bedel hale gelmiş ülkemizde 5 kat fiyatı artan arsalar evler arabalar var !!! 20 kat bile olsa tabi ki satmazdın !

Bu basitçe kafa yorma işidir ve ihtiyaçlar önemlidir , ben asla ihtiyacım olan 10 sene boyunca acilen kullanmam gereken parayı bağlamam bu da sabretmemi sağlar

Bu kuralı bu sene ihlal ettim sene sonu satış yapmak zorundayım ticari işler , ameliyat ve sağlık tedavi işlerine ciddi miktar para bulmalıyım ama portföyün % 15-20 sini geçmez sanırım !

evlerim var şükür , araba derdim az , çok alternatif var orda , ilave nakit ihtiyacım aylıkta tutumlu olduğumdan az ,hiç yok gibi eee bakayım altın mı hisse mi dolar mı VİOP MU FOREX MI kumar mı ??? elbette uzun vade hisse Spot alırdım , yanına robots trade veya algo da kurulabilir canı isteyene ve meraktan her gün ekrana baksam da al sat için % 10- 25 sat al yapar az az lot artırırdım düşüşlerde eğlencesi olurdu hayat böyle bir şey

Kısa ve orta vade paraya ihtiyacı olanlar borsada bir Warren buffet efsanesi asla yaşayamazlar ama uzuncular yaşamasa bile çok iyi yerlere gelirler

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence kargo bölümü tek başına satılmaz THY iştiraki olarak devam eder, belki yarısını ortak ederler. THY'nin avantajı çok yere uçması, kargo uçakları ile toplu gelen ürünleri yolcu uçaklarının altında daha uç noktala taşıyor olabilir. Farklı firma olur ise sinerji azalabilir.
    THY KARGO
    THY TEKNIK
    ANADOLUJET
    herbirinin %49'a kadar kısımları satılabilirler.

Candan Karlitekin zamaninda thy kargo kismi satisi gundeme gelmisti.
    Ahmet Bolat konuyu "simdilik" kenara koymustu...

Aslinda thy 18-19 sirketi olan bir holding. Bir kisminin halka arzi ana sirket thy'nin daha da degerlenmesini sağlayabilir belki..

8. "2. el araç satışlarında ilan ve pazarlama fiyatının, aracın sıfır liste fiyatından yüksek belirlenmesi yasaklandı. 2023 boyunca."

@e507

https://twitter.com/e507/status/1676712459636187137

Sayfa 980/1005 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •