Sayfa 26/1005 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 201 - 208 arası.

Konu: Viop LII

Şu komşunu bana ayarlasana sen evlenmeyeceksen.

2. TCMB PPK üyelerinin hala değişmemiş olması rahatsızlık yaratıyor. Tutanak metinde eski politikalara baya verip veriştirmiş Hafize Başkan ama hala aynı üyelerle çalışıyor. Sıkıntılı bir durum

BİST100 yeni zirvesi!

4.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    endekste mi yükselecek acaba sn. Tıfılın hesap
    elleşmeyin ekgyo ya ağırlık çok olursa gitmez sonra bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yok çok sakat iş.

Ortak proje olması gerekir, gençken evlenip hemen çoluk çocuk yapmak lazım. Çocuklar sayesinde birlik beraberlik oluyor.

Komşu ikiz villa alalım diyor, benimkinin yarısını da o satın alacakmış, bilezikleri varmış.
    Bu sana abayı yakmış, bilezikleri felan ortaya koyduysa. Ya da senin villaya göz koymuş. Kaşla göz arasında hüpletecek.

6.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    TCMB PPK üyelerinin hala değişmemiş olması rahatsızlık yaratıyor. Tutanak metinde eski politikalara baya verip veriştirmiş Hafize Başkan ama hala aynı üyelerle çalışıyor. Sıkıntılı bir durum
    Hafize hanım bakalım ne zaman isyan edecek..
    Yurtdışında çalıştı. Bizim bu tabi efenim tadında iş yürütme şeklimize yabancı.
    Hiç ortada da yok. Umarım bir gece affını istemez...

7. pıst 100 de aşağı kırılımda formasyon hedefi 6090 , yukarı kırılımda 6290 şuanda top ortada olduğu için 2 hedef yazıldı.
    oyun başladığı zaman yazamıyorum kendim treda ettiğimden bendeki resim bu.

8.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Şu komşunu bana ayarlasana sen evlenmeyeceksen.
    Çok zor kadın, Endüstri Mühendisi.

Whatsapp'dan yazışıyorum. Sorduğu soruya düzgün cevap vermek gerekiyor. Internetten bakma vs diyor. Ezberden söyleyecekmişim.

Aklı değil kalbi iyi olan biri lazım. Sürekli yalan söyleyen biri vardı onu idare etmek daha kolaydı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 26/1005 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •