Artan

22,22 10 13:55
74,80 10 13:55
14.980,00 9.99 15:14
159,70 9.99 15:19
356,25 9.95 13:55
Artan Hisseler

Azalan

13,18 -9.97 15:20
3,30 -8.84 15:20
28,30 -8.59 15:20
539.997,50 -7.71 13:55
90,95 -7.66 15:20
Azalan Hisseler

İşlem

8.979.949.361,03 15:20
7.164.576.664,25 15:20
6.973.992.086,30 15:20
6.345.900.774,08 15:20
6.144.790.035,50 15:20
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8035 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    17 temmuzda işleme açılacak....
    Açılınca Short konusunda emin değilim ama...

Az daha giderse Sahol'ü yakalayacak. Astor dediğin hepi topu Sincan OSB'de orta ölçekli bir fabrika.

PD/DD 16,23. Bu piyasa değeriyle en az 10 tane Astor kurarsın baştan, yüksek know-how lu bir iş değil.

2.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku

Az daha giderse Sahol'ü yakalayacak. Astor dediğin hepi topu Sincan OSB'de orta ölçekli bir fabrika
    Öyle ama biliyorsun borsada her şey mümkün...
    Şimdi Astor u halka arz ettiler... Arz da zaten eşit dağıtım olmadı. Yani malı ağalar aldı.
    Sonra deli gibi al ver ile hacim yaptılar..
    Sonra bist 30 a girdi...
    Ama asıl amaç acaba bist30 a alıp vadeliyi de açmakmıydı..
    Mal toplu, vadeli ayakta var..Çift taraflı vur istersen kırbacı yani...
    Alan dikkat etmeli bence.. Ama önce bana göre para dağıtırlar tahtada, fiş sonra çekilir....
    Hayali fikirlerimdir, yatırımcısı kusuruma bakmasın...

3.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku

Az daha giderse Sahol'ü yakalayacak. Astor dediğin hepi topu Sincan OSB'de orta ölçekli bir fabrika
    Halka açıklığı az, patronundan da satmayacaksın diye söz almışlardır.

Geçen sohbet odasında ismini bilmediğim ufak bir şirketi 100 kat götüreceğiz diyordu biri. En ucuz şirket 200 milyon değerinde olsa 20 milyar yapacaklar muhtemelen. Kripto para gibi düşünüyor olabilirler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Bir gün Beşiktaş iskelede taksi bekliyorum önümde iki taksici tartışıyor, beni kızdırma ben şuralıyım 20 bin kişiyi getiririm buraya dedi.

Sohbet odasında ceza alırsanız ne olacak diye sordu biri, adam sıkıntı yok yeterince ekibimiz büyük dedi.

Borsaya gelenlerden bir kısmı da bu şekilde ekipler olabilir.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,461
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Halka açıklığı az, patronundan da satmayacaksın diye söz almışlardır.

Geçen sohbet odasında ismini bilmediğim ufak bir şirketi 100 kat götüreceğiz diyordu biri. En ucuz şirket 200 milyon değerinde olsa 20 milyar yapacaklar muhtemelen. Kripto para gibi düşünüyor olabilirler.
    Astor 2023'ün lale soğanı olacak.

SM-A217F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

6.  Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Astor 2023'ün lale soğanı olacak.

SM-A217F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Halka arzdan almak lazımdı şimdi şişti bence. Endeksi etkilediği için bakıyorum.

SASA'daki hikaye daha inandırıcıydı ki o da pahalı deniyor.

7. Bence patronun itibarı şirketten daha yüksek olmalı. Tabi oralarda spekülasyon az oluyor, heyecan az oluyordur.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Tiflis, Gürcistan
    Gönderi
    142
     Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku

Az daha giderse Sahol'ü yakalayacak. Astor dediğin hepi topu Sincan OSB'de orta ölçekli bir fabrika.

PD/DD 16,23. Bu piyasa değeriyle en az 10 tane Astor kurarsın baştan, yüksek know-how lu bir iş değil.
    Kesinlikle!

Bugünki işlem hacmi neydi öyle THYden daha çok işlem gördü... Gerizekalı turnusolu hissedir kendisi.
    Bir SASA, iki bu.

Neymiş efendim trafo yapıyorlar. Sanki Mars'ta su bulmuşlar. Yaptıkları trafonun özelliği neymiş? Trafo dediğin şey 1880'lerden beri aynı teknoloji ile üretilen bir zımbırtıdır.

Belki de bunların trafosunun kedi koruması vardlr, onu bilemem artık...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •