Sayın Deva-i Dert emeğinize sağlık tablolar için çok verimli bir paylaşım 4. ayda yeni üretim binasıda faaliyete geçti bunun olumlu katkılarınıda 3. çeyrek bilancolarda görmeye başlarız 2. çeyrege belki pek yansımayabilir.
Sayın Deva-i Dert emeğinize sağlık tablolar için çok verimli bir paylaşım 4. ayda yeni üretim binasıda faaliyete geçti bunun olumlu katkılarınıda 3. çeyrek bilancolarda görmeye başlarız 2. çeyrege belki pek yansımayabilir.
Depocu tavan,üreten yerinde duruyor,
Hala beklıyorum tahtaci,bol kazançlar![]()
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
BAE yatırım yapacakmış ticaret bakanı söylüyor, ilaç ve hastane işletmeciliği diyor 10 lu gruptan bize piyango çıkar mı?
hocam merhaba,
10 grup dediğiniz diğer sektörler galiba.
Linki bırakayım.
https://www.dunya.com/ekonomi/bolat-...-haberi-697260
Arkadaşlar, referans kur fiyatjnda güncelleme yapılacak mı? İlaç sektörü bakan koca ile bu hafta görüşecek gibiydi. Bilgisi olan bizi bilgilendirebilir mi?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ilaç zammı gelmeyecek bence, hiç bir ilaçcıda hareket yok, geçen senede zam geleceği önceden belliydi, zamdan 2 hafta önce ve zamdan sonra 2 hafta boyunca olumlu hava oldu. şu an bu durum yok. artık ağustos bilanço dışında beklenti kalmadı.
temmuz sonuna %20 ila 29 arası bir zam maliye bakanının önündeymiş diye bir söylenti var olur olmaz bilmiyorum
Yer İmleri