Sayfa 738/1003 İlkİlk ... 238638688728736737738739740748788838 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 5,897 - 5,904 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bakan Şimşek:
    - Programımızın önemli bir hedefi de piyasa koşulları elverdiği ölçüde uluslararası rezerv birikimini sağlamaktır
    - 26 Mayıs’ta 98.5 milyar dolar olan Merkez Bankası rezervleri, 30 Haziran’da 108.6 milyar dolar seviyesine çıkmıştır

Bakan Şimşek:
    - Aynı dönemde net rezervler ise 14.2 milyar dolar iyileşme göstermiştir
    - Son dönemde rezervlerde gözlenen bu hızlı artış cesaret vericidir

Bakan Şimşek:
    - Merkez Bankası rezerv artışına katkı sağlayacak rasyonel politikaların yanı sıra ülkemize ilave dış kaynak sağlamaya yönelik çalışmalarımız da hızla devam etmektedir
    - İyileşmenin devamı için gereken adımları atmaya devam edeceğiz
    inandırılığı SIFIR
    masal tadıyla bile dinlenmez
    zaten yarın o rezerv belirli bir seviyeye gelse mesela artı SIFIR olsa
    Reis hem onu hem de ABD'den gelen Hafize Hanımı göndermezse şaşarım...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yarın Suudi Arabistan'a giriyor, Suudi mevkidaşı ve yatırımcılarla görüşecek-A Para

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Almanya'da haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı.

Yıllık bazda %6.4 seviyesine yükseldi.

// Ard arda 3 aydır düşüyordu. Bu düşüş durdu.

4.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Aaa öyle demeyin, mecliste şimdi uzun istişareler neticesinde, uluslararası ilişkiler, milli menfaatler, kırmızı kitap çerçevesinde düşünür taşınır özgürce karar verir atanmış pardon seçilmiş milletvekillerimiz. Bi güreşçi, bi futbolcu bi de mafyadan maaş alan bir araya geldi mi meseleyi en stratejik düzlemde ele alıp kündeye getirir bitti gitti.
    Adina da genisletilmis istişareler toplantisi koyar ki, Haci, haa bak calisiyorlar desin.

5.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    youtube kanalı;
    https://www.youtube.com/@FinansSohbet

dolar konusunda çok haksız sayılmaz, o yıllarda dolar biriktirmek yerine borsa ve mal alanlar daha karlı çıktı.
    Selka genelde banka hisselerine yatırım yapardı hatta :"Dolar alacağıma, vakıfbank vb banka hissesi alırım" tarzında yazardı. Banka hisselerini pek severdi şimdi baktım eğer sadece vakıfbank hissesi aldıysa şuan fena zararda

10 Şubat 2017 vakıfbank hissesi: 5,06 Şuan vakıfbank hissesi: 10,92

10 şubat 2017 dolar kuru: 3,69 Şuan: 26,11

Konut-arsa-araba aldıysa hesaplamadım ama büyük ihtimalle kardadır.

Ama siz konuyu hala anlamamışsınız. Konu "herkes dolar alıyorsa dolar çıkmaz" tarzında yazması ve doları 3. sınıf hisse senedi zannetmesi...

--------
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

6.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    emeklilikle ilgili özellikle devlet yetkililerce söylenen şeylere inanmamamını tavsiye edrim...
    güya reform yaptılar ,millatin anasını ağlatıyorlar...
    maaş bağlama oranı % 85'ten% 25'e düşürdüler...
    bunun manası ileri ki zamanlarda ve dahi süresinden fazla emeklilik primi ödeyenleri resmen güzelce ÖPÜYORLAR...
    bir de yetmiyorlar ekstra emekli aylığı diye çıkardıkları BES'lerin özellikle Liralı fonlara bağlayanların birikimleri resmen PİÇ edildi...

yazık yahu...
    Bunlari zamaninda bir bir yazdik anlattik.

Varlik fonuna giren sirketler icin, ortaginiz kim oluyor, iyi bakin dedik.

Bu emekliye odenen emekli maasi filan degil, fakir yardimi dedik.

KK, bayram oncesi, her emekliye 15.000 TL, dedi, hep bir agizdan, nerden bulacak dediler.

KK, Emekli maasi, asgari ucret seviyesine yukselecek dedi, yok artik..! dediler.

Hirsiza %52 oy verdiler.

Ee sonuclara bi zahmet katlanacaklar.

Kendi dusen aglamaz.

7. Bahçeli emekli zammıyla ilgili açıklama yapmış. Elinden tutan mı var? Verirsin kanun teklifi, biz de destekleriz. Getirir mi? Saray'dan izin alması lazım. Bakmayın -Biz ayrı partiyiz- dediklerine. Milletçilik ayrı bir şeydir. Milliyetçilik sıradan bir kavram değildir. Kendi halkının hakkını savunmaktır milliyetçilik.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber

Bahçeli emeklilere zam çağrısı yaparak, -Bizim isteğimiz; memurlara uygulanan 8 bin 77 TL lik seyyanen zammın emeklilere de uygulanmasıdır- açıklamasında bulundu.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bahçeli: Emeklilerimize verilen yüzde 25 lik maaş artışı gördüğümüz kadarıyla makul ve yeterli bulunmamıştır. Açık ve samimi teklifimiz, memur maaşlarına ilavesi planlanan 8 bin 77 liralık seyyanen artışın kök ücrete ve aynısıyla emekli maaşlarına yansıtılması beklentimizdir.
    Hieyt be...Coni Toni Herkel

Baktılar ülkede muhalefet partisi kalmadı,

Ulan muhalefeti de kendi kendimize yapalım bari dediler, Selvi de aynı meyanda yazmış, gerçi tırsmaktan pek de cümle kuramamış ama, öyle onlarda, o kadar...

Bu açıklamadan sonra ülkücü olacam karar verdim, acilen 9 Işık doktrinine başlıyayım..

Gerçi ben rahmetli Türkeş' in özel dersine de katılmıştım.

Arkadaş zorla götürmüştü bi defasında Karanfil sokakta her hafta sonu bizzat ders verirdi, arkadaş gider dinler biz de o esnada Olgunlarda piyizlenirdik. Bi kere gittim, o oldu. Adam konuşurken nefesiyle narkoz saçıyordu, herkes uyuyor ama gözler açık, yemiyor kimsede gözleri kapatmak 3x yavaş konuşuyordu, tek düze bir ses tonu, daldan dala hikayeler.

Gerçi ben acık sosyalist komunist olduğumdan sıkıntı olur, nasyonal sosyaliste bağlarım tehlike arz eder

Sayfa 738/1003 İlkİlk ... 238638688728736737738739740748788838 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •