Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yarın Suudi Arabistan'a giriyor, Suudi mevkidaşı ve yatırımcılarla görüşecek-A Para
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Almanya'da haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı.
Yıllık bazda %6.4 seviyesine yükseldi.
// Ard arda 3 aydır düşüyordu. Bu düşüş durdu.
Selka genelde banka hisselerine yatırım yapardı hatta :"Dolar alacağıma, vakıfbank vb banka hissesi alırım" tarzında yazardı. Banka hisselerini pek severdi şimdi baktım eğer sadece vakıfbank hissesi aldıysa şuan fena zararda
10 Şubat 2017 vakıfbank hissesi: 5,06 Şuan vakıfbank hissesi: 10,92
10 şubat 2017 dolar kuru: 3,69 Şuan: 26,11
Konut-arsa-araba aldıysa hesaplamadım ama büyük ihtimalle kardadır.
Ama siz konuyu hala anlamamışsınız. Konu "herkes dolar alıyorsa dolar çıkmaz" tarzında yazması ve doları 3. sınıf hisse senedi zannetmesi...
--------
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Bunlari zamaninda bir bir yazdik anlattik.
Varlik fonuna giren sirketler icin, ortaginiz kim oluyor, iyi bakin dedik.
Bu emekliye odenen emekli maasi filan degil, fakir yardimi dedik.
KK, bayram oncesi, her emekliye 15.000 TL, dedi, hep bir agizdan, nerden bulacak dediler.
KK, Emekli maasi, asgari ucret seviyesine yukselecek dedi, yok artik..! dediler.
Hirsiza %52 oy verdiler.
Ee sonuclara bi zahmet katlanacaklar.
Kendi dusen aglamaz.
Bahçeli emekli zammıyla ilgili açıklama yapmış. Elinden tutan mı var? Verirsin kanun teklifi, biz de destekleriz. Getirir mi? Saray'dan izin alması lazım. Bakmayın -Biz ayrı partiyiz- dediklerine. Milletçilik ayrı bir şeydir. Milliyetçilik sıradan bir kavram değildir. Kendi halkının hakkını savunmaktır milliyetçilik.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber
Bahçeli emeklilere zam çağrısı yaparak, -Bizim isteğimiz; memurlara uygulanan 8 bin 77 TL lik seyyanen zammın emeklilere de uygulanmasıdır- açıklamasında bulundu.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber
Hieyt be...Coni Toni Herkel
Baktılar ülkede muhalefet partisi kalmadı,
Ulan muhalefeti de kendi kendimize yapalım bari dediler, Selvi de aynı meyanda yazmış, gerçi tırsmaktan pek de cümle kuramamış ama, öyle onlarda, o kadar...
Bu açıklamadan sonra ülkücü olacam karar verdim, acilen 9 Işık doktrinine başlıyayım..
Gerçi ben rahmetli Türkeş' in özel dersine de katılmıştım.
Arkadaş zorla götürmüştü bi defasındaKaranfil sokakta her hafta sonu bizzat ders verirdi, arkadaş gider dinler biz de o esnada Olgunlarda piyizlenirdik. Bi kere gittim, o oldu. Adam konuşurken nefesiyle narkoz saçıyordu, herkes uyuyor ama gözler açık, yemiyor kimsede gözleri kapatmak
3x yavaş konuşuyordu, tek düze bir ses tonu, daldan dala hikayeler.
Gerçi ben acık sosyalist komunist olduğumdan sıkıntı olur, nasyonal sosyaliste bağlarım tehlike arz eder![]()
Yer İmleri