Sayfa 440/610 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon
Arama sonucu : 4880 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    herkes patrondan bıkmış gibi onca değerlemeye rağmen hergün lanet bir kurum satış yapıyor...
    Valla ben bıkmam kene gibi yapışırım tabiri caizse kağıda. Hava hoş, bekleyecek zamanımız da var şükür kahvenizi alın arkanıza yaslanın trenden inen kaybeder seve seve gidecek. Eşe dosta kafanız rahat aldırılacak bir kağıt bu, düşerse toplanır düşmezse beklenir rahat olun. Hele bi bist 100 e girsin sonra gün boyu al-satı görürüm ben.

2. 10+ yıldır herkes aynı şeyi söylüyor. 6 ay sonra küfretmeye başlarsınız[emoji846] Halka açıldığından beri getirisi dolar ın biraz üstü. En dandik kağıtlar 50-100 kat yaptı... Geçmişi bi okuyun derim!!! Patron insanları kandırdı, hisse fiyatlaması resmen alay fiyatlaması!!! (Adam alenen .aşşak geçiyor)
     Alıntı Originally Posted by Bombalar Yazıyı Oku
    Valla ben bıkmam kene gibi yapışırım tabiri caizse kağıda. Hava hoş, bekleyecek zamanımız da var şükür kahvenizi alın arkanıza yaslanın trenden inen kaybeder seve seve gidecek. Eşe dosta kafanız rahat aldırılacak bir kağıt bu, düşerse toplanır düşmezse beklenir rahat olun. Hele bi bist 100 e girsin sonra gün boyu al-satı görürüm ben.
    Yatırım tavsiyesi değildir...Kendi hür iradenizle yatırım yapın....

3.  Alıntı Originally Posted by Gol Kralı Yazıyı Oku
    10+ yıldır herkes aynı şeyi söylüyor. 6 ay sonra küfretmeye başlarsınız[emoji846] Halka açıldığından beri getirisi dolar ın biraz üstü. En dandik kağıtlar 50-100 kat yaptı... Geçmişi bi okuyun derim!!! Patron insanları kandırdı, hisse fiyatlaması resmen alay fiyatlaması!!! (Adam alenen .aşşak geçiyor)

Ben alışkınım üstad 2.5 yıl beklediğim hisse oldu 4 katına verdim. Az daha salsın aşağı da az daha alalım.

4. Sorması ayıp yaş kaç? Zengin biri değilim. Elime geçen 4 çeyrek altın fiyatında 29 yaşında bir hisse aldım (400 lot aslan çimento) 9 yıl bekledim 50 kat fiyata sattım, sonrasında başka bir hisse aldım 13 yıl bekledim 8 kat fiyata sattım, sonrasında bunu aldım yaş 51!!! Uzun vade beklerim, lakin 60 yaşında gelecek paraya, tuvalet yaptırır içine ederim!....
     Alıntı Originally Posted by Bombalar Yazıyı Oku
    Ben alışkınım üstad 2.5 yıl beklediğim hisse oldu 4 katına verdim. Az daha salsın aşağı da az daha alalım.

5.  Alıntı Originally Posted by Gol Kralı Yazıyı Oku
    Sorması ayıp yaş kaç? Zengin biri değilim. Elime geçen 4 çeyrek altın fiyatında 29 yaşında bir hisse aldım (400 lot aslan çimento) 9 yıl bekledim 50 kat fiyata sattım, sonrasında başka bir hisse aldım 13 yıl bekledim 8 kat fiyata sattım, sonrasında bunu aldım yaş 51!!! Uzun vade beklerim, lakin 60 yaşında gelecek paraya, tuvalet yaptırır içine ederim!....

Screenshot_20230712_192721.jpg
    Kardeşim ben boş konuşmam bu da ispatı. Korkmayın, korkmanızı isteyenlere inat. Hisse bana göre bedava. 35 yaşındayım Borsadan ve birikimlerimle toplam mal varlığım 20 Milyon TL yi aştı. Eğer düşerse haber verin yatırım miktarımı artıracağım bu sadece başlangıç keşke düşse.

Yanlış düşünüyorsunuz asıl yaşlılıkta lazım.sebebi çevreniz daralıyor çocuğunuz bile farkı oluyor.
    Güven ce oluyor.
    Sagliklar

7. Zaten bütün mesele güzel bir şirket bulmak, yükseleceğine inanmak ve beklemek. Borsadaki manipulasyon ve söylentilere bakinca al sat yapiliyor ve bir bakıyorsun hisseyi sattiktan sonra geri almaya fırsat kalmiyor ve hisse yürüyüp gidiyor. Küçük kâr peşinde koşunca öylece kalıyorlar. Ucuz şirket guzel kâr yazıyorsa eğer beklenir.

Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

8. Merkez bankasının dolari 18.53 de tutmaya çalıştığı gibi bir iki araci kurumda hisseyi buralarda tutmaya çalışıyor.
    merkezin stoklarının eridiği gibi sizi. stoklariniz da erisin inşallah
    irmik menkul değerler, profesyonel kadrosu ile yıllardır reel hayatta kazandıklarını borsa da heba etmeyi gelenek haline getirmistir

Sayfa 440/610 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •