Sayfa 110/1005 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 873 - 880 arası.

Konu: Viop LII

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hisse bazlı atraksiyon olanbilebilür
    Ben artık masadayım dayucuğum, tepeyi işaretleyelim 7383
    Yarın çok bakamayacam gece yarısı Ankara ya bir ziyaretim var.. şöyle 3-4 gün dosları da görecem......daha doğrusu hızlı kilo kaybı oldu bende hastaneye de gidecem....inşaallah ciddi bir şey çıkmaz....büyük ihtimal stres ve heyana bağlı diye tahmin ediyorum....Rabbim daha güzel günler göstersin....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Yarın çok bakamayacam gece yarısı Ankara ya bir ziyaretim var.. şöyle 3-4 gün dosları da görecem......daha doğrusu hızlı kilo kaybı oldu bende hastaneye de gidecem....inşaallah ciddi bir şey çıkmaz....büyük ihtimal stres ve heyana bağlı diye tahmin ediyorum....Rabbim daha güzel günler göstersin....
    Geçmiş olsun muhtemelen şeker çıkacak
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun Sn TOKATYILDIZI470
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun muhtemelen şeker çıkacak
    Şeker kilo yapmazmi baskan
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. Var mı babayiğit

7. Bozkurt abi yavaş yavaş Türk kuşundan Amerikan kuşuna geçmek lazım. Hedefim uzun süredir 10$ ama herkesin diline düşmüş, büyük ihtimalle 9,5$ zirve olur.

Sayfa 110/1005 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •