Sayfa 931/1044 İlkİlk ... 4318318819219299309319329339419811031 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 7,441 - 7,448 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by 63cnr63 Yazıyı Oku
    Selim can.. Haberim olmadan formetimi ve hürmetimi geceden bölmüşler bedelli..

Başıma neler gelecek, bilmiyorum.. Bi anlatıver daa ..

Peşin teşekkürlerimle..

Hocama ithafen, ayrıca ilgilenen ve merak edenler için

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1170402

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1170507

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1170695

Önce bilgi edinelim sonra fikir yürütelim.

Önemli konulardan biri

Satılamayan Payların Taahhüdüne İlişkin Açıklama
    Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezen tarafından satılamayan payların satın alınacağı taahhüt edilmiştir.

Rüçhan Hakkı Kullanımı Başlangıç Tarihi
    12.07.2023
    Rüçhan Hakkı Kullanımı Bitiş Tarihi
    26.07.2023

Şirketimizin 269.065.476 TL olan ödenmiş Şirket sermayesinin, 1.200.000.000 TL tutarlı kayıtlı sermaye tavanı içerisinde bedelli olarak 269.065.476 TL nakit sermaye artırımı yapılması yoluyla, %100 oranında artırılarak 538.130.952 TL'ye artırılması Sermaye Piyasası Kurulu ("Kurul") tarafından 05.07.2023 tarihinde onaylanmış, Kurul'un 07.07.2023 tarih ve E-29833736-105.01.01.01-39296 sayılı onay yazısı ekinde yer alan İzahname 07.07.2023 tarihinde KAP'ta yayımlanmıştı.

Şimdi kabaca bir açıklama yapacak olursak; Musatafa abimize para lazımmış Ben şirketi büyütecem falan filan işler yapıcam arkadaşlar bana accık destek çıkın demiş. Elinizde bulunan her 1 lot için Mustafa abi ye 1 tl ateşleyeceğiz.
    Bu başlangıç ve bitiş tarihleri arasında da BİST te FORMT pay sırası dışında yeni bir pay sırası açılacak ve adıda FORMTR olacak.
    Şimdi güzel abilerim; eğer ben Mustafa abi ye para mara vermicem derseniz Rüçhan tahtası olan FORMTR lerinizi burada satabileceksiniz. Fiyat çok hızlı değişecektir. Dikkatli takip etmenizi öneririrm. Yüksek rakamlara çıkabilirde inebilirde . dikkatli olmanız gerekecek. Ayrıca Rüçham tahtasında satmak yerine alım da yapabilirsiniz ki o zaman Mustafa abi ye 1 tl ateşlemeniz gerekecek. Bitim tarihinde sizin bir işlem yapmanıza gerek yok. Sistem otomatik olarak hesabınızda olan FORMTR isimli varlığınızın hesabınızda her bir adet başına 1 tl para çekecek. Dolayısıyla sizin süre bitiminde hesabınızda TL olarak para bulunması gerekli. Elinizde R kadar FORMT E olacak. Ayrıca diğer FORMT lerinizde duracak. Bu işlem sırasında agresif işlemler olacaktır. Buna eminim. Belki bende şey ederim. Buna göre FORMTR için ödediğiniz bedel ve 1 tl sizin yeni FORMTE leriniz için maliyet noktasını oluşturacak. UNUTMAYIN.
    Almak satmak için hesabınıza girmek yeterli. Ama yok bu Mustafa abi iyi adam bizi engin maviliklere götürecek derseniz bişi diyemem.
    Sorusu olan varsa alayım. Konu çok detaylı ve teknik bir konu. Her şeyi bilelim derseniz. Bedelli aslında ne iyi ne de kötü bişeydir. Sadece piyasada sizin şirketinizin hisse adedi artar. Bu da teknik olarak fiyatınız rakamsal olarak düşeceğinin işareti. Ancak bişey değişmez sermayeye katılımınız oranında hisseniz artar. Ayrıca fiyat küçüleceği için daha çok trade etme şansı doğar. Yani daha çok tahtaya müşteri çeker. birçok olumu ve olumsuz tarafı var. Ama yatarım keyfime bakarım derseniz. 1 sene sonra şimdiki fiyat ile karşılaştırınız. önceki bedelliler yoğun talep görmüştü
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    %100 bedelli.. Çok mu kötü??

Cevap gelmiyor da.. Oysa seni ve sevgili T/A yı çevrimiçi görüyorum..

Tamam o zaman.. Ben de çıtırcılıktan, vadeli yatırımcılığa terfi ederim..
    Hocam kopyala yapıştır yapmayayım diye açıklama yazdım

3.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Hocam kopyala yapıştır yapmayayım diye açıklama yazdım
    Çok teşekkürler Dost İnsan.. İsmi geçen abimiz iyidir.. Vaktiyle de %150 bedelli uygulamış..

Saygılar..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Çok teşekkürler Dost İnsan.. İsmi geçen abimiz iyidir.. Vaktiyle de %150 bedelli uygulamış..

Saygılar..
    Çok değerli bi abimizdir Mustafa abi. Sermayeyi tabana yaymakta üstüne yoktur. O yüzden nası desem iyi bir taktik uygulamak lazım. Bedelli de R alıp onları yukardan satmak ve bedelliye başkalarının katılımını sağlamak daha mantıklı geliyor bana. Satamadıklarımında bedelini öder davuk gibi üstüne yatarım beklerim, fiyatı yükseltsinler diye, arada girer çıkarım paramı alırım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Ha bu arada SAHOL e bakıyorum uzaktan..

6.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Çok değerli bi abimizdir Mustafa abi. Sermayeyi tabana yaymakta üstüne yoktur. O yüzden nası desem iyi bir taktik uygulamak lazım. Bedelli de R alıp onları yukardan satmak ve bedelliye başkalarının katılımını sağlamak daha mantıklı geliyor bana. Satamadıklarımında bedelini öder davuk gibi üstüne yatarım beklerim, fiyatı yükseltsinler diye, arada girer çıkarım paramı alırım.
    Şu an 80 milyon küsür hacim ile tavan 2.49 dan..

Rüçhandaki hacmi bilmiyorum ama an itibarı ile 1.51 alınıyor.. FORMT.R kodu ile..

7.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Ha bu arada SAHOL e bakıyorum uzaktan..
    Ben de sayende ASELS ci oldum.. Harika marj sağlıyor.. Şansa dalga boylarını tutturabiliyorum..

Adamın şakası yok valla... 63.30 dan alıyor malımı, 62.15-30 arası geri veriyor.. Dün de aynı işlemleri yaptı..

62 nin altına verirse uzun vadeci kalırım sanırım..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Ben de sayende ASELS ci oldum.. Harika marj sağlıyor.. Şansa dalga boylarını tutturabiliyorum..

Adamın şakası yok valla... 63.30 dan alıyor malımı, 62.15-30 arası geri veriyor.. Dün de aynı işlemleri yaptı..

62 nin altına verirse uzun vadeci kalırım sanırım..

Sevgili Hocam affınıza sığınarak söylüyorum. " Kedi dikildiği çatıda gezer " derler.
    Siz gezmeyin. Başka çatılara geçin. Kötü yola düşmeyin. Aynı şeyi tekrar yaşatmaz. Boşa mazot yakmıyor deyyus. Alıştırmaya çalışıyor buralarda al-sat yapalım diye. Sona en zevkli tarafı gelecek. SPEK için
    Başka mahallelerde gezin. SAHOL, KIMMR fırsat verir. Kalın lotlarla işlem yapmayın. Canınızı yakmayacak. üzülmeyeceğiniz şeylerle girip çıkın. Tadını alınca bırakamıyorsunuz. Çok nalet bir hastalık bu trade. bilirim

Sayfa 931/1044 İlkİlk ... 4318318819219299309319329339419811031 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •