Asiye nasıl kurtulur.
Temettüden önce İşc yi satıp Akbank aldım , dün ise tekrar Akbank satıp İşc aldım. Bu yaptığım işlem sonucunda İşc hisse adetim % 20 daha fazla arttı. Bu demek oluyorki son 4 aydır İşc gerçekten çok kötü bir performans göstermiş. Ya Yönetimin sözünü tutmasını bekleyeceğiz yada yabancı yatırımcının tahtaya alış yönünde gelmesini. Birincisi pek mümkün değilde ikincisi bir ihtimal.
Herifler bankaya cokmeye calisiyor, hisse gitmeyince yandas da yonetime sucu yukluyor.
Nerde kalmıştık. Yinemi aynı teraniler
Hala yakın zaman USD zirvelerinin nerede ise % 50 altında işlem gören tonlarca şirket hissesi var. Gerçekten akıl tutulması.
Bunu niye buraya yazıyorum bu grupta sermaye büyüklüğünden dolayı bu piyasada fonu ile yönettiği BES i ile bu piyasada önemli bir aktör.
Ama diyeceksin ki adam kendi hissesine sahip çıkmıyor çıkamıyor sen ne diyorsun kardeş. Gerçekten bak bu Ülke ye çektiğiniz operasyon yeter kabak tadı verdiniz harbiden. Bu işi hakkını vererek yapın. Herkesi de saf zannetmeyin.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Bence en önce sana çökseler en doğrusu olur. Yıllardır buralarda engin siyaset engin finans bilgilerinle çuvallamadığın şekil kalmadı. Hala mı hiç utanmadan konuşuyorsun?
Çok biliyordun 12,3 a stop oldun ne olacak şimdi? Peki hergün direkt yukarıda açılan piyasada hani olmayan parayla tradersın ya sen acaba yükselişin ne kadarından faydalanabildin konuşsana. Malı taşıyana zor kazandırıyor adamlar yedirtirler mi sandın senin gibilere. Safım benim. Bir de çok akıllı geçiniyorsun buralarda.
Hayatta insanın kendi kapasitesi nedir ne değildir bilmemesi kadar kötü bir şey yok.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...30#post6476530
3743 no:lu gönderi. Yandaşmış ben senin gibi en muhalif adamları cebimden çıkartırım.
Şimdi çarşın pazar ola.
Dua et de birileri geriye dönük arşivleri okuyup buralarda ne kadar saçmaladığını görmesin. Israrla hala saçmalamaya da devam ediyorsun o da çok vahim bir durum.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 13-07-2023 saat: 12:51.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri