Sayfa 163/1005 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    hepsini sattığını yazdın.

eyvallah hepsini sattın da enerjisayı niye sattın? bir %25 daha gitti. 125 daha gitse kimse olmaz diyemez.
    Kaçan baluk hep büyük oluyor, hiç sorma
    Endekis bi düzeltme yapsın bi sepet daha yapmayı planlıyorum. Zalım gram gevşemiyor
    Heralde pala
    Sattığınız malların arkasından el sallayın diyor olmalı
    Bir nevi intikam alıyor
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bir gün savaşları robotlar yapacaksa o gün epey önde olacağız galiba sanırsam.

https://twitter.com/SavunmaSanayiST/...exnj-7Mpg&s=19

Adı da güzelmiş.
    Bayanlar savaşsın,erkekler yemek vsvs yapsa olmazmi
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3. Bana şöyle dedi:

En çok sorulan sorular genellikle şunlar oluyor:

1. Genel bilgi soruları: Belirli bir konuda bilgi isterler, örneğin "Jupiter'in kaç uydusu var?" ya da "Einstein'ın genel görelilik teorisi nedir?".

2. Kişisel tavsiye ve öneriler: Bu, "Hangi kitabı okumalıyım?" veya "Yemek yapmayı nereden öğrenebilirim?" gibi soruları içerir.

3. Teknoloji ve bilimle ilgili sorular: "Blockchain teknolojisi nedir?", "Yapay zeka nasıl çalışır?" gibi sorular.

4. Gelecek hakkında tahminler: Bu, "Yapay zekanın geleceği ne olacak?" gibi soruları içerir.

5. Çeviri ve dil öğrenme: Kullanıcılar sık sık çeşitli dillerde çeviri yapmamı veya dil öğrenme konusunda yardımcı olmamı ister.

Bu soruların yanı sıra, insanların sorduğu çok sayıda benzersiz ve spesifik soru da var. Bu, herkesin bilgiye ve bilgiye erişme şekline benzersiz bir yaklaşımı olduğunu gösterir.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    chatgpt bende kullandım merak ettim. aslında geleceği çok parlak. ve kaçınılmz olacak ileride.

ancak robota şunu sordum

bütün dünyada insanlar sana en çok hangi soruları soruyor diye soru ilettim.

cvp olarak

saat kaç diye sorulmuş en çok kdnkgn

4. 6,900 üstü yaşanan herşeyi unutun, hepsi koca bir yalan...

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben dışarıya çıkıyorum abilerine amcalarına terbiyesizlik yapma. Bak kulağını çekerim. Bana zorla kutunu açtırma
    Boşuna gidiyon bak bu yine kanduracak kutu mutu yok olm. Akıllı ol mazut lazım müneccim pidesi ikram ediyor inanma
    Hamdım Piştim Yandım

6. Ref:

“Yapay Zeka “o kadar da zeki değil, daha 40 fırın ekmek yemesi lazım” diyenler için ara bilgi olsun. Bu ekmekleri de yedikten sonra ne hale gelir bilemem, onu da zamana bırakalım. Başlıyoruz …”

https://twitter.com/ugusek1/status/1...EY6ydxxsk8_Eyg

Alıntı Originally Posted by ugusek Yazıyı Oku
    Bana şöyle dedi:

En çok sorulan sorular genellikle şunlar oluyor:

1. Genel bilgi soruları: Belirli bir konuda bilgi isterler, örneğin "Jupiter'in kaç uydusu var?" ya da "Einstein'ın genel görelilik teorisi nedir?".

2. Kişisel tavsiye ve öneriler: Bu, "Hangi kitabı okumalıyım?" veya "Yemek yapmayı nereden öğrenebilirim?" gibi soruları içerir.

3. Teknoloji ve bilimle ilgili sorular: "Blockchain teknolojisi nedir?", "Yapay zeka nasıl çalışır?" gibi sorular.

4. Gelecek hakkında tahminler: Bu, "Yapay zekanın geleceği ne olacak?" gibi soruları içerir.

5. Çeviri ve dil öğrenme: Kullanıcılar sık sık çeşitli dillerde çeviri yapmamı veya dil öğrenme konusunda yardımcı olmamı ister.

Bu soruların yanı sıra, insanların sorduğu çok sayıda benzersiz ve spesifik soru da var. Bu, herkesin bilgiye ve bilgiye erişme şekline benzersiz bir yaklaşımı olduğunu gösterir.

7. Bist100 zirve 6436,83 olaraktan işaretledim...

kudurdu. bu sefer geliyor mu ne?
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 163/1005 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •