Sayfa 227/1005 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Pala bence mal verdi ....
    7400 den 7420 ye 60 kontratla gidip gelmiş
    Sürtünmesiz heyecan yapmış..
    7420 den 7361 kadar asansörün halatı kopmuş gibi düşmüş..
    Vadelide ppz açmaya da korkuyorum poz yok resmen. Hadi biz zaten fakiriz de zenginler nasil poz açıyor onu da anlamadım almıyorlar satmıyorlar herhalde.

2.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Alper acele etme Pazartesi 7700.
    İnsanın alacağı yoksa da sırf pazartesi için mal aldırıyor aylardır.
    İnşallah dediğini yapar. Takvim çok doluydu, düzeltme için dün önceki gün fırsattı orada da yapmadı.
    Haftaya müthiş volatilite olacak.

3. Şu şekilde şeyler var mı acaba, kendi şahsına bir pozisyon açıp sonra da şirketi adına hedge edip, şirket tarafı yeteri kadar zarar edince pozisyonları kapatıp bu şekilde parayı şirketten çeken.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    GLHYO'de biri %10 sınırını geçmiş, fiili dolaşım oranı düşmüş. Muhtemelen bu kişinin yeteri kadar serveti var ve uzun vadeli olarak bu işe yatırım yapmış. Herkesin ismi yatırımcı, bana göre bu kişi benim anladığım anlamda yatırımcı sayılır.

Londra'dan borç alıp SWAP yapıp Türkiye'de borsada işlem yapana da yatırımcı deniyor ama gerçek anlamda bunlar büyük trader diye düşünmek lazım.

Sohbet odasında söylenene göre bazı zenginlerin evin bir odasını kasa yapmış bankalara yatırmıyormuş. Yani 50-100 milyon dolar normal kasalara sığmayabilir.

Servet vergisi gelecek diye tedbir alıyor büyükler, biri de tarla alın daha korunaklı demiş.

Ariston O hatuna pek güvenme,ne anlar arsadan, ne anlar tarladan.

5. Özellikle ABKA ve Bozkurt ilgilensin, çok ucuza Ankara da arsalar var.

https://emlakmuzayede.com.tr/auction...SAAEgJl_fD_BwE

YTD

6.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Ariston O hatuna pek güvenme,ne anlar arsadan ne anlar tarladan.
    Dün dinledim, bu kişinin çevresi genişmiş, onlardan aldığı fikir ile hareket ediyor olabilir ya da onlardan duyduğunu anlatıyordur.

Bu arada SWAP başka sohbetten, kasa başka sohbetten, tarla başka sohbetten,
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Petrole yine %2,38 çaktılar,Seçbul un nick pert oldu...
    Piyasa bi acayip nicklere mukayet olmak için şu sıralar pek yorum yapmamak lazım, herif fena dalıyor nohut abi
    Secbul petrolü dediğinde yanlış hatırlamıyorsam 69 dolar yada 70 dolardı, yani nicki halen yerinde olabilü, Karakablı defterimden notlara bakmam lazım.
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Vadelide ppz açmaya da korkuyorum poz yok resmen. Hadi biz zaten fakiriz de zenginler nasil poz açıyor onu da anlamadım almıyorlar satmıyorlar herhalde.
    Misak_ı Milli sınırları içinde misin Çağrı ?
    Son düzenleme : pisyedili01; 14-07-2023 saat: 23:37.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 227/1005 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •