Uzatmaya gerek yok.Bos yazmissin yada karistirmissin . Secimden 1 hafta once hatri sayilir birkac milyonluk aracimi tum dolarlarimi satip hisse aldim . Bunu ispatlamasi kolay . Cok meraktaysan ekran alir atarim kaclardan neler aldigima bakarsin . Bayram surecinde fikrim degisti ustune birde bu ucup kacma muhabbetleri ile 6000 de tamamen ciktim . Zaten ciktigim kagitlarda hala ayni yerde endeks 6400 de olmasina ragmen .
Konu kapansin kisisele donmesn . Dedigim gibi goruntu yuklerim . Hatta tkfen topiginde aracimi sattigimi ve aldigimi yazmistm 27 lirada . Ttkom tkfen parsn gents . Sonrada parsn verip ilk cikisinda 94.50 den eregli ve aefes aldim . Sonrada sosyal.medyada irite oldum ve herseyi sattm .
Aslinda hedefim 8250 idi . Ama bukdr bos insanla bunlarin olmayacagini dusunuyorm . Haaa merk ediyorsan . 1620 den kulce altindaym . Altinda 3000 dolar bekliyorum 3 4 ay icerisinde ons da . Baska varsa sorun merk ettngn soyleyeym .
Ikilemde kalirsan islemleride gosterrim
Sen de biliyorsun yazıp sildiğini. Ne aldığın kaça aldığın ilgilendirmiyor beni.
Ben froto yu 70-80 bekliyor olacağım.
Birde çok kısa sürede çok karar değiştirme bence.
İyi akşamlar.
hisse.net kurulduğundan beri Türkiye'nin en büyük ve ücretsiz borsa sitesi olmuştur ve olmaya devam edecektir.

Yer İmleri