Bana da ev sahibi bisiklet çekiyor.
Varmı bildiğin bir yol SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana da ev sahibi bisiklet çekiyor.
Varmı bildiğin bir yol SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
öncelikle şunu düzelteyim bu işleri iyi takip eden biri olan Abdurahman Yıldırım'ın açıklamasına göre 3 trilyon dolar muhtelif ülkelerde suudların yatırımlara/işbirlikteliklere ayırdığı kaynak
özellikle savunma ve havacılık enerji başta olmak üzere bazı anlaşmalara varılmış çok da elleri boş dönmüyorlar gibi,,tabii bu anlaşmaların bazılarının gerçekleşmesi süreç isteyen işler .. bugün saat 18:00 de Erdoğan'ın körfez turu sonuçlarıyla ilgili açıklamalar yapacağı söylenir
719 sabah sonrası
Bankalar, koza grubu ile 735 üzerine gelebilir..
Yüksek enflasyon ve döviz, muhabbeti ile long devam eder, etmeli..
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Diktatörlük, diktatör ben olmadığım sürece berbat bir sistemdir. Ben yerine kendinizi koyabilirsiniz.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alternatif 5: kiracının ödeme problemi yok gibi görünüyor, sadece oturdukları evin renovasyonu karşılığı emsale yakın bedeller ödeyebilirler gibi duruyor doğru anladıysam. (25 ise emsal buna yakınsamaya özen gösterin)
Bu durumda bir şirket ile anlaşın, o kısımda benzer evleri renove eden ya da sizin güven duyacağınız bir şirket olsun. Böylece seçim, pazarlık ve ödeme tamam en sizin kontrolünüzde olur. Kiracı görüş belirtebilir belki ama kararı siz verin, ev sizin. Tadilat ağır olacaksa, mesela 2 ya da 3 ay sürecek, bu süre zarfında yaşayacakları rahatsızlığın bedeli olarak mesela kiranın yarısını alın ya da hiç almayın.
İşin sonunda kendisini finanse eden bir renovasyon planınız olur (bu kısmın fizibil olduğundan emin olun ve başta belirlenmiş bütçe içinde kalmaya dikkat edin) ve evin kira gelirlerini artırmış olursunuz.
Sağlıkla.
Not: Gayrimenkul piyasası daha ne kadar prim yapar bilmiyorum ama satışı da alternatif olarak düşünebilirsiniz.
Bazılarının seyyanenleri yatmış. Düzelteyim, 1,5 seyyanen dedim ama sadece 1 tane yatmış. 8 bin lira.Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Metropol Haber
@metropolmedya_
#SONDAKİKA |
Perşembe Günü Akaryakıt’a Yeni Bir ZAM Daha Bekleniyor !
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
emlak fiyatlarınd agerileme yok
sadece geçen yıla göre artış hızında düşüş var
enflasyonda bir önceki aya göre gerileme oldu yada bir önceki yıla göre gerileme oldu denmesi gibi bir şey bu
enflasyon geçen yıla göre düştü dedin mi enflasyonun arttığını gösterir eksi eksi gitmedikçe enflasyon düşmez
sadece artış hızı düşer
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri