Originally Posted by şahit çok defansif gözüküyorsun. fay hatları çatlamadığı sürece deprem olmaz. Bence. boşkuş çift başlı kral kobra görünce sığınağa gir dedi. şimdilik dedikodu sadece. evidinz yok henüz.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by şahit boşkuş çift başlı kral kobra görünce sığınağa gir dedi. şimdilik dedikodu sadece. evidinz yok henüz. Dün kasadan 14bin ceton eksildi, bugün bi miktar yaraları sarması lazım palanın bence üclü ekibin karşı bacağı ykb
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Dün kasadan 14bin ceton eksildi, bugün bi miktar yaraları sarması lazım palanın bence üclü ekibin karşı bacağı ykb üç kasacı mı bunlar? asdads. bir aşağı daha salsaydı iyiydi. beklediğimden daha sağlam duruyor. piyasada uzlaşma oldu herhalde.
Originally Posted by şahit üç kasacı mı bunlar? asdads. bir aşağı daha salsaydı iyiydi. beklediğimden daha sağlam duruyor. piyasada uzlaşma oldu herhalde. Nasıl bi tezgahın içine düştük büüüle arkadaş, herkes ekipten die düşünmeye başladım Üst üste 2 gün kırmızıya bile tahammülleri yok, yine başladılar mal kapma telaşesine
Originally Posted by *Bozkurt Nasıl bi tezgahın içine düştük büüüle arkadaş, herkes ekipten die düşünmeye başladım Üst üste 2 gün kırmızıya bile tahammülleri yok, yine başladılar mal kapma telaşesine belkim ameriga açılışında 6200 filan dener. ama şahsi düşüncem kafa hisseler halen bedavadan az pahalı.
Ekgyo'ya yapıştım ben de. Dün iyi gidiyordu son 10dk Endeks koyverine hacimsiz düşmüştü. Elimizde kalmaz inş Bozkurt dayıcım
Originally Posted by tidebringer Ekgyo'ya yapıştım ben de. Dün iyi gidiyordu son 10dk Endeks koyverine hacimsiz düşmüştü. Elimizde kalmaz inş Bozkurt dayıcım Bugünün en topal ördeğini seçmişiz hisse tarafında Endeks %3 gitti bu 3 kademe gitti aldıktan sonra
Forum Rules
Yer İmleri