Sayfa 441/1005 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541941 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 3,521 - 3,528 arası.

Konu: Viop LII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Ev taşıma işinden dolayı foruma pek bakamıyorum..Ama çok iddialı konuşma olunca dikkatimi çekti...

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...23#post6485023

Bak yeminle mutlu değilim ..yazdım zaten ..pozisyonu da kızgınlıkla aldığımı yazdım ..o an gene düşüş bekliyordum inadına alim dedim ..bak bu neye benziyor anlatayım ..
    filimlerde dizilerde izliyoruz ya ..çocuk bir kızı seviyor fakat başka sebeplerle başkasıyla evlendiriliyor ..

Benim hadisem de bu aşkım şort ama mecburen long oldum ..kazançta olduğum halde bile mutlu değilim ..

Burası bir forum ,verbal kominkasyon yeri değil ama kelimelerin ruhu var ..anlayan anlar

Sevgili bozkurt niye darıldı annamadım

Halbuki gül dedi bana..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ha şöyle yaw gül biraz para dediğin, bugün sana yarın bana geçen elden ele gönülden gönüle dolaşan bi kaat parçası
    Geçmiş zaman bi gün bizim limoncu Şevket abiden bi kilo limon aldım paraya işaret koydum bakalım aynı parayı bana kakalıycak mı deye, aradan bi hafta ya geçti ya geçmedi bizim bakkaldan sigara aldım üstte para verdiydi bi baktım benim para, işaretten annadım asdasss
    Yaw o değilde hakkaten bizim millette bi enteresan paranın üstüne yazı yazıyorlar hayret bişii, size hiç denk geldi mi yazılı para
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...13#post6485013
    Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Temmuzun son 10 günü bence LONGCULAR-HİSSECİLER dikkat etsin...6800-7200 arası çooookkkk önemli..şahsen oralardan itibaren bir süre SADECE SHORT/FLAT Giderim. TRADE SİSTEME tek taraflı uyarak.....Hatta bir yerde iyi maliyet short yaparsam pozisyonda uzun zaman beklerim....

26 Haziranda yaptığımız noktaya geliyoruz..zamansallık ta eklenince ....

26 Haziranda 7.000 e kadar sadece long/flat giderim demiştim..Belki de yanılırım ama max. 7200 den sonra benden long çıkmaz..

O lokomotifi(5 kat dolar bazlı) en dipden alacağız...Un var,şeker var ama yağ yok...

Global akım-yerel ihtiyaç-endeksin dipden dönüşü...abi hepsi olsun...

2789 nolu mesajda var
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...34#post6482334

Hedef yakınlaşınca aynı yorumlarımı ifade ettim...20 tem.bıst100: 6682
    Son düzenleme : ABKA; 20-07-2023 saat: 22:55.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Neyse ben kasayı sayayım.
    Bugün agustos vadeye gıcır gıcır cillop gibi 14032 dene ceton atılarak aps 217847 cetona ulaştı.
    Ekim vadeye 186 ceton atılarak aps 2630 cetona ulaştı.
    Düzelme ne zaman başlayacak dönüş ne zaman olucak herkes merak içinde oladursun bist her gün yeni rekor tazelemeye devam ediyor.
    Tepeyi tutturanın ihya olucağı belli tabii o zamana kadar perte çıkmazsak
    cetonlarına mukayyet ol mertabi
    Haa şöyle ya ..
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Neyse ben kasayı sayayım.
    Bugün agustos vadeye gıcır gıcır cillop gibi 14032 dene ceton atılarak aps 217847 cetona ulaştı.
    Ekim vadeye 186 ceton atılarak aps 2630 cetona ulaştı.
    dediğin gibi bir durum varsa yön yukarı üstat

Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    https://www.koctas.com.tr/afyon-beya...yAAEgJ8rfD_BwE
    2 sene önce m2 31 tale idi olmuş m2 331 tale
    günde %10 net
    ayda %300 net
    yılda %3600 net kazanmanın formülünü bulmalı
    yoksa bu yemekhane bölümünde hepimiz batacağız laa
    formülü bilen yazsın
    benim gibi çömez ve çaylaklar bilgilensin

İşin özü saygı.

A-Kendine saygı
    B-Karşındakine saygı

Biri eksik olursa ,dengesi bozulursa olmaz.

Altta kalırsan yerinme ,üstte kalırsan sevinme misali.
    Son düzenleme : pisyedili01; 20-07-2023 saat: 23:07.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7. Burası bir forum ..ve çoğu eski ..herkes herkesi biliyor artık ..saçma sapan yazmaya gerek yok ..kaybederiz kazanırız ..bu herkes için geçerli ..yazılar duruyor ..önemli olan iyi niyet ..milyon defa yazdım ..kaybedene geçmiş olsun kazanana tebrikler ...bitti gitti ..gerginliğe ne gerek var ..bunca sene anlamadım inan ki ..
    Hayat hoş gerisi boş

"Doktor Kıyamet" olarak anılan yatırım gurusu Faber, gelişmekte olan ekonomilere yönelik yatırımlar açısından Türkiye’nin görünümüne ilişkin iyimserliğini koruduğunu söyledi.

Sayfa 441/1005 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541941 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •