Sayfa 703/751 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713 ... SonSon
Arama sonucu : 6007 madde; 5,617 - 5,624 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

Mazota 1.55 daha zam
    Artık nerede duracak bu zam furyası
    Faiz arttı dolar tinmadi bile
    Ekonomi yönetimi başına çıkıp programı anlatmalı
    TÜSİAD MÜSİAD sosyal kuruluşlar STK lar basın yayın kuruluşları herkes hatta muhalefet dahil ortak bir program koymalıyız

Yoksa ekonomik olarak çok büyük çöküşü hep beraber yasariz
    Yarın çok geç olmadan

Yoksa asgari ücrete zam yap memurla emekli ye zam yaparak bir kisir donguyle ekonomi yürümez

Alıntı Originally Posted by honky Yazıyı Oku
    Mazota 1.55 daha zam
    Artık nerede duracak bu zam furyası
    Faiz arttı dolar tinmadi bile
    Ekonomi yönetimi başına çıkıp programı anlatmalı
    TÜSİAD MÜSİAD sosyal kuruluşlar STK lar basın yayın kuruluşları herkes hatta muhalefet dahil ortak bir program koymalıyız

Yoksa ekonomik olarak çok büyük çöküşü hep beraber yasariz
    Yarın çok geç olmadan

Yoksa asgari ücrete zam yap memurla emekli ye zam yaparak bir kisir donguyle ekonomi yürümez
    Bugünler daha iyi günleriniz)
    Benzin çok ucuz.
    Avrupanın en ucuzu daha.
    Arabada bulunmuyor nasılsa😂

Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Bugünler daha iyi günleriniz)
    Benzin çok ucuz.
    Avrupanın en ucuzu daha.
    Arabada bulunmuyor nasılsa😂
    İşte bunu diyorum
    Bugünler iyi günler henüz
    İşler gittikce sarpa sarıyor her geçen gün
    Ve ortada ne plan var ne bir şey
    Ekonomi bakanı yönetimi çıkıp programi okumalılar,anlatmalılar acilen
    Açil eylem planı lazim
    Her gün zam yapmakla ekonomi düzelmez halk artık bu işin içinden çıkamaz

Kemal derviş ilk gleir gelmez paln hazırladı ve sundu.hatta 120000 den dolar alan yanar dedi ve zaman derrvisi hakli çıkardı

İş işten geçerse faizi istersn 1000 kere çıkar bulamazsınız para
    Hayırlı cumalar dilerim şimdide

4. Ticari- bireysel ve kredi kartına bağlı nakit avans tutarları kısıldı, faizleri arttırıldı. Özellikle ticari kredilerde büyüme hızı, enflasyonun oldukça altında. Ülkenin istihdam ve büyümeden feragat etmeden, enflasyonu dizginlemesine imkan Yok !!

Alıntı Originally Posted by honky Yazıyı Oku
    İşte bunu diyorum
    Bugünler iyi günler henüz
    İşler gittikce sarpa sarıyor her geçen gün
    Ve ortada ne plan var ne bir şey
    Ekonomi bakanı yönetimi çıkıp programi okumalılar,anlatmalılar acilen
    Açil eylem planı lazim
    Her gün zam yapmakla ekonomi düzelmez halk artık bu işin içinden çıkamaz

Kemal derviş ilk gleir gelmez paln hazırladı ve sundu.hatta 120000 den dolar alan yanar dedi ve zaman derrvisi hakli çıkardı

İş işten geçerse faizi istersn 1000 kere çıkar bulamazsınız para
    Hayırlı cumalar dilerim şimdide
    Hiç takılmayalım bu konulara.
    Eller giderken mersine sen gidersen tersine böyle olur.
    Ülkenin kaderi sanırım bunları yaşamak.
    Kaderi kim yaratıyor.
    Halk.
    Düzgün tercihler yaparsa bunları yaşamaz.
    Tercih demek sadece yönetici değil.
    Ahlaklı olmakta
    Üretim yapmakta
    Az tüketmekte tercih.

Neticede herşeyin en iyisini isteyen insan soracak kendisine ben bunu haketmek için ne yaptım?

Netice olarak cari açık sebep sefalet sonuç.
    Buda burada dursun.İki yıl sonra hatırlayalım.😥😥

6. TURCAS, TURCAS, TURCAS elimden çekeceğin var,alımlara başladım 50 bin e kadar devam,tabiki bu benim görüşüm olup asla tavsiye değildir.

7. 2001 krizi zamanı iş için Bursa'ya gidiyorken hafta içi güpegündüz yolun ıssızlığı krizin boyutunu daha iyi idrak etmeme vesile olmuştu.

Önümüzde ki yıl bunun daha beterini yaşayacağımızı düşünüyorum. Gelinen nokta itibariyle hayalet şirketlerin batışına, yüzdürülen batık kredileri silip zararları sineye çekmeye, ekonomik aktiviteyi durduracak ve uzun sürede öyle bırakacak önelemleri almaktan başka çare yok. Bunların yapılmasını geciktirici her türlü mış gibi yapılan günü kurtarma dostlar alışverişte görsün tarzında Kadir İnanır'ın inanacağı sözde önlemler özde kandırmacalarla karanlık bulutların üzerimizde kalacağı acı günlerin sayısını daha da arttırmaktan, acı reçetenin daha da acı olmasından başka bir halt yapmıyoruz...

Ama siz dert etmeyin, şirket benzin satamazsa sandviç satar, tecrübesi var ne de olsa

tabi benzin istasyonlarına gelen birilerini bulurlarsa... Olsun bulamazlarsa yol kenarlarına tezgah açar satarlar.. Bardak mısırda iyi gider

https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...tiyor-41075987
    Az insan çok huzur

8.  Alıntı Originally Posted by ric Yazıyı Oku
    2001 krizi zamanı iş için Bursa'ya gidiyorken hafta içi güpegündüz yolun ıssızlığı krizin boyutunu daha iyi idrak etmeme vesile olmuştu.

Önümüzde ki yıl bunun daha beterini yaşayacağımızı düşünüyorum. Gelinen nokta itibariyle hayalet şirketlerin batışına, yüzdürülen batık kredileri silip zararları sineye çekmeye, ekonomik aktiviteyi durduracak ve uzun sürede öyle bırakacak önelemleri almaktan başka çare yok. Bunların yapılmasını geciktirici her türlü mış gibi yapılan günü kurtarma dostlar alışverişte görsün tarzında Kadir İnanır'ın inanacağı sözde önlemler özde kandırmacalarla karanlık bulutların üzerimizde kalacağı acı günlerin sayısını daha da arttırmaktan, acı reçetenin daha da acı olmasından başka bir halt yapmıyoruz...

Ama siz dert etmeyin, şirket benzin satamazsa sandviç satar, tecrübesi var ne de olsa

tabi benzin istasyonlarına gelen birilerini bulurlarsa... Olsun bulamazlarsa yol kenarlarına tezgah açar satarlar.. Bardak mısırda iyi gider

https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...tiyor-41075987

Bas gaza aşkım bas gaza
    Kim tutar seni bas gaza
    Yollar senin hiç durma
    Hadi uçur beni burda

Banane banane şimdi durcam
    Banane banane şimdi öpcem
    Nerelere geldik diye sorma
    SENDE İSTİYORSUN AÇIK KONUŞ SUSMA

;)

https://youtu.be/CrVULATJqn0

Sayfa 703/751 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713 ... SonSon