Sayın sss.köse! Arada sesli düşünüyorum; Sanki bir çok haberi kasıtlı olarak gizliyorlar, bölünme ile birlikte peş peşe patlatacaklar gibi geliyor.
Zira patron ssz. her konu da açıklama yapıyor,piyasada ki şirketlere adeta akıl veriyor,yol gösteriyor.Her nedense kendi şirketi ile ilgili açıklama yapmıyor.
Piyasaya yeni çıkan birçok çaylak şirketler dahi nerelere gittiler.Bu sessizlik kesinlikle hayra alamet diye düşünüyorum.
bölünme haberiyle bir noktaya getirip daha gitmez düşüncesiyle bıkmış yatırımcının elindekini alıp sonra fezaya çıkarıp arkasından çukur almanya romanya yeni yatırım vs peşpeşe haber verirken fezadan tekrar milletin eline bırakmayı düşünüyorlardır muhtemelen...borsada trade ile fabrikadan kazandığının 10 katını kazanıyorlar tabi manuplasyonlar eşliğinde...
sağlam bir devlet tokadı lazım bunlara ve işbirlikçilerine...
Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...
Selamlar size naçizane birsey sormak istiyorum 14 senedir muhtemelen 43 kati kardasiniz kaldiki 2020 yilinda 50 katti kâriniz vardi ve satmadiniz beklediniz burda kz suçu ne? ben o yillarda 4 liradan alip 40 liralardan satmis biri olarak kemal zorlu ve ailesine hergun dua eden birisiyim birazda kusuru insan kendisinde aramali hergun beddua ile bir yere varamazsiniz! Allah sz ve ailesinin işlerini rast getirsin kemal beyinde mekani cennet olsun inşAllah
kardeş hem haklısın hem de haksızsın
2020 yılına kadar günlük işlem hacmı 1000 lira 500.000 bin lira
arasında gidip geliyordu.
yani piyasa da mal yoktu
elinde olan satmak istese satamıyordu
patron fiyatı 50 liraya çıkarınca
hemen elindeki hisseleri borsaya boca etti
tekrar toparlandı yine boca etti
bu işlem devam edip durdu
enflasyona ve dolara karşı tam kara geçecek olan yatırımcısı
hemen olumsuz bir haber KAP'a gönderip durdular
bura da kimse çıkıpta şirket çok şeffaf ve bilançolar
objektif hazırlanıp gönderiyor diyemez.
kendim için demiyorum ama bir çok insanı mağdur
etmişler ailecek.
büyük vebale girmişlerdir.
Helallık almaları gerekir.
80 bin lira olan arabalar bugün 2 milyon
300 bin lira olan evler 5 milyon olmuş.
zorlu ailesine güvenip şirketlerini yatırım yapanlar ne durumda haberin var mı
bu yönetim tarzı çağdaş bir yönetim tarzı değildir
Bu yönetim anlayışı ESİAD başkanına yakışan bir yönetim biçimi olamaz.
Bu yönetim tarzı gençlere ve topluma örnek olmuyor
İlk önce konuşmalarınızı kendi yönettiğiniz şirketlere uygulayıp
diğer iş insanlarına da örnek olmakta topluma olan borcunuzdur.
Tahtada işlem yapan kan emici vampirler! Yeter artık kimse emecek kan kalmadı!!!!!!!!
Yer İmleri