Sayfa 954/1044 İlkİlk ... 4548549049449529539549559569641004 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 7,625 - 7,632 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

VAKBN için aynı çalışma yapılamıyor. Çünkü 2000 öncesinde böyle bir hisse olmadığı için, veriler de mâlesef henüz yeni sayılır...

Yine de paylaşayım...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Her çizginin arkasında dediğin gibi bir yaşanmışlık var. Ömrüm ilk vâr olduğu günden beri bu piyasaların içinde geçti. Çok şey yaşadım.

Artık bu piyasalar beni açmıyor. Dönen dolaplara bir türlü alışamadım. Çok şeyi içime sindiremiyorum. O nedenle aktif olmayı bırakıp, uzaktan izlemeyi tercih ettim...

Sana yolladığım grafik, programı tekrar yüklediğim için silinmiş. Bugün üşenmedim, verileri tekrar yüklemeye başladım. Aslında üşenme değil de nasıl yaptığımı unutmuşum. Yaşlılık işte. Çok fazla işle uğraşınca, eskiler unutuluyor.

En son 2021 Ocak ayında sanırım yine senin için güncellemiştim. Bir de bugün kısmet oldu...

Çizgiler aynı olmasa da buna benziyor olması gerekir...

Orjinali bende hala duruyor isteseniz hemen atardım, çizildiği fiyat ve hissenin gördüğü son fiyata bakınca insanın aklı almıyor

İsterseniz bazı yerlerini kesip atayım buraya (:
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    VAKBN için aynı çalışma yapılamıyor. Çünkü 2000 öncesinde böyle bir hisse olmadığı için, veriler de mâlesef henüz yeni sayılır...

Yine de paylaşayım...

Vakıfbank ta grafiklerde en büyük sorun yapılan tahsisli sermaye artırımları hocam, hisse ciddi miktarda sulandırıldı ama veri sağlayıcılar bu artırımlar bedelli yada bedelsiz olmadığı için buna uygun güncelleme yapmadılar, o yüzden dolar bazlı hedefimi bu sulandırmları göz önüne alarak çok düşük tutuyorum açıkcası
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı sabahlar...

Bu enflasyonist ortam devam ettiği sürece para sayma makinesi hepimize lâzım olacak...!!!

Her ay bakıcı parası olarak 600$ 'a ihtiyacım var. Almaya giderken 2 deste TL ile gidiyorum. Karşılığında 6 tane kağıt parçası alıyorum...!!!

Zamanla paraları elle saymak mümkün olmayacak. Ya da yine sıfır atacaklar. Onun için de biraz daha enflasyona ihtiyaç var. Ancak 3 sıfır atacak duruma gelirse yaparlar. Bu gidişle çok yakında o da olur...!!!
    Sayın T/A; yani yazdığın cümlelerin altına imza atmamak mümkün mü?Teşekkür ediyorum.Konuşulacak o kadar çok konu var ki ancak çözüm olmuyor ve üzüntü duyuyoruz...Arada bir takılsam da buraya paylaşımlarınızı okuyor ve değerli düşünceleriniz için herkese teşekkür ediyorum.Çıkmam lazım,sağlıklı bir gün diliyorum.Grşrz.

PETKM için benzer bir çalışmayı yaparsak, aşağıdaki grafiği elde ediyoruz...

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Orjinali bende hala duruyor isteseniz hemen atardım, çizildiği fiyat ve hissenin gördüğü son fiyata bakınca insanın aklı almıyor

İsterseniz bazı yerlerini kesip atayım buraya (:
    Aslında iyi olur. Geçmişi hatırlamak, geleceğe ışık tutabilir...

Artık bir gereği kalmasa da eski yaptığım çalışmadan eksik kalan çizgileri çizmiş olurum...

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Aslında iyi olur. Geçmişi hatırlamak, geleceğe ışık tutabilir...

Artık bir gereği kalmasa da eski yaptığım çalışmadan eksik kalan çizgileri çizmiş olurum...

....Bu Noktada Kesinlikle UZaK durulmalı....

2019 da çizilen grafik bu şekildeydi...

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    ....Bu Noktada Kesinlikle UZaK durulmalı....

2019 da çizilen grafik bu şekildeydi...

İnanması zor ama gerçek oldu...

Kazananlara helal olsun. Herkes bekleyemez...

Sayfa 954/1044 İlkİlk ... 4548549049449529539549559569641004 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •